AKTUELNO

Drama u kući!

U toku je emisija "Gledanje snimaka",zadrugari su imali priliku da vide razgovor Filipa Cara i Lazara Čolića Zole koji su ogovarali Dalilu Dragojević. Voditelj Milan Milošević je reč dao upravo Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni dođe i kaže da me puste da pričam sama sa sobom. Ne može on sa mnom, ja nisam glupača koja će da sedi i ćuti - drala se Dalila.
Ja prolazim pored garderobera ona meni stalno dobacuje - ubacio se Car.
Ona kada je bila sa njim, mi nismo imali komunikaciju. Ja voliim kada kažem da nemam šta da kažem. Ja mislim da je ovo već put ka njihovom pomirenju. Rekao sam za sve parove koji ovo rade, da to nije ljubav, prava ljubav je kada poštuješ drugu osobu, Filip može da priča šta hoće, Dalila je rekla da mu ne veruje ništa za ovo što je pušteno - rekao je Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema razloga da on mene pljuje, ovde - ubacila se Dalila.
Ja kada sam video da je pukla žica, ja sam rekao kraj, sve mi se skupilo - rekao je Car.
Je li treba ja da se raspravljam i pričam šta je radio i šta mi pričao, one svađe i to. Kada su bili lanci i katanci... On je neko ko ustane i kaže da će biti realan i iskren, kada sam ja u pitanju on će da nadoveže i što jeste i što nije. On se hvata za slamke, on kada priča, ja nemam potrebu da kažem nešto. On zna na koji sam ja to način rekla. On želi to da prestavi kao da je ne mogu bez njega. Uvreda bi bila da legne u moj krevet, on bi je*o i žabu u letu, a ne žene - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.