AKTUELNO

Evo šta kaže o energiji u Beloj kući!

Ivana Šopić, voditeljka televizije Pink i bivša zadrugarka, bila je gošća redakcije našeg portala pred Vaskrs, gde smo sa njom obavili praznični intervju. Voditeljka nam je otkrila i kako će provesti ovaj radosni praznik, koje su joj omiljene uspomene, ali i šta se novo događa kod nje.

Odlično sam, proleće mi uvek unese neku radost i osećam se kao da zauzimam niski start za predstojeći period - ispričala je na početku Ivana.

Foto: Pink.rs

Vaskrs ću, kao i svake godine, provesti sa porodicom u Beogradu, u kućnoj atmosferi za prazničnom trpezom. Nista lepše! - otkrila je Šopićeva.

Foto: Pink.rs

Ivana je imala zanimljiv odgovor kada smo je upitali da li poštuje praznične običaje.

Običaje ispoštujem, omiljeni mi je da gledam mamu kako farba jaja na Veliki petak dok pijem kafu (smeh) - našalila se Ivana.

Foto: Pink.rs

Voditeljka nam je otkrila i koje je uspomene vezuju za Vaskrs.

Vaskrs me podseti na srećno detinjstvo koje sam imala, spokoj, a i momenat kada vreme staje. Nema prostora za brigu, probleme i planove. Osetim se kao dete kada prespavam u dečijoj sobi svog porodičnog doma, osetim se kao devojčica kojoj je jedina nedoumica koje jaje da izabere, koje je pobedničko - otkrila je ona.

Foto: Pink.rs

Kako Ivana nekoliko puta nedeljno ulazi u Belu kuću, upitali smo je i kakvu energiju oseća kod zadrugara i da li primećuje nešto što možda publika ne može da oseti preko malih ekrana.

Energija u Beloj kući se menja iz sata u sat, tako da svaki put kada zakoračim na vrata se oseti drugačija energija, u zavisnosti od dešavanja. U ovom nekom periodu mogu reći da pored praznične euforije, oseti se i tenzija, s obzirom na to da je počela završna faza rijalitija i zadrugari sve više gledaju jedni na druge kao konkurenciju - otkrila je voditeljka.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.

#Ivana Šopić

#Vaskrs

#Zadruga