AKTUELNO

Odmah je dobila sve pohvale!

Foto: Printscreen Instagram

Ćerka, najpopularnije balkanske pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, na svom Instagram nalogu, gde ima veliki broj pratilaca, okačila je fotografiju na kojoj nema ni gram šminke na svom licu.

Foto: Instagram

Anastasija je vreme feniranja, odlučila da učini zabavnijim, pa dok je frizer sređivao njenu kosu, ona se snimala za društvene mreže. U snimku iz frizerskog salona, Anastasija svojim vernim pratiocima šalje poljubac, a oni su odmah počeli da je hvale kako sjajno izgleda, pa čak i ako na sebi nema ni trunku šminke.

Inače, Anastasija je uzor mnogim mladim devojkama na našim prostorima, a jednom prilikom izjavila je da uživa u trenucima sređivanja:

Foto: Instagram

Verovatno je to sada period. U tim sam godinama, kada volim da se sređujem, jer kad čujem mamu kad priča o tome... Njoj je muka od šminkanja, i od sređivanja, i od uskih haljina, tako da će verovatno i meni biti u njenim godinama, ali za sada meni je to sve ok - izjavila je Anastasija ne tako davno, na jednom gradskom dešavanju.

POGLEDAJTE: I CECA GLEDA ZADRUGU! Najveća balkanska zvezda ne propušta dešavanja u rijalitiju o kom priča CEO REGION! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'