AKTUELNO

Muškarce je ostavila bez daha!

U toku prve žurke, koja je sinoć bila u "Zadruzi" i koja je organizovana na svetskom nivou, kao žurka u realnom životu, a ne u rijaliti programu, jer su učesnici mogli da koriste sve čari provoda, slavio se i rođendan komičara Miroslava Đorđevića.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ponoći, učesnici najgledanijeg programa "Zadruga", ušli su u sobu, gde je Miroslav odmarao, i otpevali su mu rođendansku pesmicu. Međutim, osim dobre energije, komičaru su cimeri uneli i tortu, pa nije mogao da nastavi odmaranje, već je odmah ustao i otišao sa njima na Bulevar Poroka, gde su nastavili slavlje.

POGLEDAJTE: POSEBNO VEČE: POGLEDAJTE KO večeras SLAVI u Zadruzi!

Foto: TvPink Printscreen

Kako bi Miroslav dobio pravi poklon, za to se pobrinuo, njegov imenjak Miroslav Miki Đuričić, koji je odmah pozvao Macu Diskreciju. Miki je od ove Zadrugarke, tražio vreli seksi ples, za učesnika koji često Zadrugarima izmami osmeh na lice. Da li je Maca bila na visini zadatka, pogledajte u video materijalu, i sami procenite:

Inače, Maca se ovoga jutra, hvalila kako nije igrala za džabe, već je dobila pare, koje će moći da troši u rijalitiju "Zadruga", takođe, bez obzira na to što joj je sinoć bilo loše, zbog čega se i ispovraćala po krevetu. Diskrecija je jutros cimerki Sari Reljić rekla da se odlično provela na zurci od sinoć u rijaliti programu koji obožavate i koji možete pratiti samo na kanalima Televizije Pink.

PROČITAJTE: POZLILO JOJ: Maca preterala sa ZABAVOM PA JE IZNELI SA ŽURKE!

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

#Seks

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zadruga - RTV Pink

'