AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao i svake subote milionski auditorijum televizije Pink imaće priliku da uživa u još jednom izdanju kultne emisije ''Magazin In'', koja preko 20 godina obara sve rekorde gledanosti.

Autorka i voditeljka Sanja Marinković je ovog puta okupila više nego interesantnu ekipu i to glavne frajere iz ''Zadruge 5'', koji su ubedljivo obeležili najturbulentiju sezonu najgledanijeg rijalitija do sada.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić, Anđelo Ranković, Mateja Matijević, Nenad Aleksić Ša i Marko Osmakčić ovog puta će govoriti na teme muško-ženskih odnosa i pred milionima u razgovoru sa Sanjom Marinković progovoriti o gorućim temama iz svog života u rijalitiju i van njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić je ovom prilikom otvorio dušu o vanvremenskoj ljubavi sa Minom Vrbaški i priznao koliko ju je voleo, više od svih.

Stvarno sam je voleo. Ja sam je zaista voleo - priznao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo i Ša su otkrili koliko su im laži smetale u rijalitiju, a reper je priznao da ga je najviše zabolela laž ''Volim te''.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja im je na kraju emisije zadala izazov, te su odmerili snage u obaranju ruku, a u subotu u dobro poznatom terminu od 17.00 časova na TV Pink ćete moći da vidite i ko je odneo pobedu.

NE PROPUSTITE!

Autor: M.M.