AKTUELNO

Vaša omiljena emisija o poznatima "Premijera - Vikend specijal" i ove nedelje otkriće vam sve aktuelnosti sa javne scene.

Voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić će Vas voditi kroz sve aktuelnosti sa estrade, kako domaće, tako i strane.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Mnogobrojne poznate ličnosti otkriće kako su proveli Vaskrs i praznične dane, a reporteri emisije donose Vam priče sa lica mesta.

Foto: TV Pink Printscreen

U okviru rubrike "1800 sekundi sa Nemanjom", novinar i reporter Nemanja Vujičić razgovaraće sa popularnim pevačem Bojanom Vaskovićem, frontmenom grupe Leksington bend, koji će imati svoju životnu ispovest. Vasković, koji je rođen u Sarajevu, pričao je između ostalog i koliko je rat promenio njegov život.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji ćete videti i ispraćaj Ane Đurić Konstrakte u Torino, gde će predstavljati našu zemlju na ovogodišnjoj Evroviziji.

Foto: TV Pink Printscreen

Skandal Darka Lazića bio je glavna tema protekle nedelje u Srbiji i regionu. Podsetimo, on se našao u centru skandala kada je završio u pritvoru zbog bahate vožnje, kokaina i alkohola. Pevač će se uključiti u emisiju i progovoriti iskreno o svemu što se izdešavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, to nije sve, čekaju Vas i intervjui sa Darom Bubamarom, Lepom Lukić, Indirom Aradinović Indi i još mnogo toga...

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je na programu televizije Pink u nedelju 30. aprila sa početkom u 13:30 časova!

Autor: M. P.