AKTUELNO

Mina Vrbaški uradila je danas nešto zbog čega će, svi veruju, steći brojne simpatije svojih sugrađana u "Zadruzi", ali i milionskog auditorijuma.

Tokom sastanka koji je imao za cilj rešavanje međuljudskih odnosa zadrugara došlo je, nažalost, do novih konflikata. Za reč se javila i pevačica Teodora Džehverović, koja je svima stavila do znanja kako će se od sada ponašati.

Pročitajte još... ON JE ULOVIO LJUBINKA: Uhvatio ga GOLIM RUKAMA, a onda su stvari pošle PO ZLU! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- U tuđe rasprave ne želim da ulazim, postala sam imuna na dreku i vrisku. Činjenica je da je novac najveći problem, prljavština, hrana, nespavanje... Ono što ne možemo da promenimo, treba da prihvatimo - rekla je Teodora, a onda se za reč javila Mina Vrbaški.

Maloletna Mina osećala je grižu savesti zbog toga što su se sinoć Luna Đogani i Teodora Džehverović posvađale sa Anđelom Rankovićem, pa je skupila hrabrost i rešila da im se pred svima izvini.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja, pošto sam najmlađa ovde, i nemam puno prava da pričam. Napravila sam dosta s*anja ovde i hoću da se izvinim zbog toga. Možda sam previše pričala, neko je drugačije shvatio. Tako se desilo, šta da radim - započela je Mina svoje izlaganje, a na insistiranje ostalih zadrugara da čuju kaki su to problemi nastali u ovom ljubavnom trouglu, otkrila je zbog čega je, zapravo, nastao problem.

Foto: TvPink Printscreen

- Anđelo je rekao Sanji da se okrene, pa ju je zagrlio, a ja sam to pogrešno shvatila. Došla sam i prenela to Luni i Teodori, njih dve su ušle tamo i nastala je zbrka. Zna se šta se dešavalo posle. Stvarno mi je žao, nije trebalo da te napadnu. Mnogo se, mnogo izvinjavam - iskrena je bila Mina, čime je očitala lekciju starijim osobama od sebe, zbog čega je su je svi učesnici "Zadruge" nagradili aplauzom.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Anđelo Ranković

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'