AKTUELNO

Totalni hit!

Miljana Kulić, učesnica rijalitija "Zadruga 5", već uveliko je poznata po svojim smešnim video klipovima koji su deo njene svakodnevnice u Beloj kući.

Naime, Miljana je napravila skandal kada je udarala svog momka Nenada Macanovića Bebicu kada se smejao dok je ona branila njega od Mensura Ajdarpašića. Korisnici društvene mreže Instagram odmah su napravili šalu od ovog klipa, time što su u opis napisali "Ja kad je sve u redu".

Video: Instagram.com/@bestofmixy

Kulićeva se u jednom momentu obratila u kameru svojima kod kuće, pa im je tom prilikom tražila kupaći kostim za osobu za 80 kilograma, što je svima ušlo u uho i napravilo smehotres svugde.

Video: Instagram.com/@sjebano

Miljana je dočarala Milici Veselinović kakve slike su izašle u medijima, pa je guranjem prsta u usta izazvala sve koji su gledali da padnu od smeha.

Video: Instagram.com/@sjebano

Miljana je neposredno pred ulazak polomila nogu, pa je svojim izdanjem kada ustane, tj. otvori oči, izazvala takođe smehotres kod svih. U objavi pisalo je: "Bff slomljena od svih padova na laži bivšeg" i stajala je upravo njena fotografija kada ustane.

Foto: Instagram.com

Autor: N.Žugić