AKTUELNO

Nije joj svejedno!

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su jedan od mirnijih parova u Beloj kući, ali su nedavno podlegli pritisku i situaciji te su se žestoko sukobili kada je Nikolićeva prebacila svom dečku kako ne vodi računa dovoljno o njoj.

Naime, ona je želela da Dejan zamoli Drvo mudrosti za specijalan zadatak, kojim bi omogućio da dobije frizera i reši problem sa kosom koja joj opada i dobije novu nadogradnju. Tom prilikom je napravila scenu, iznela niz uvreda na njegov račun i šokirala javnost. Nakon toga su se ubrzo pomirili, ali se navedeni sukob i dalje komentariše.

Foto: PINK.RS/A.NIKOLIĆ; M.POPOVIĆ

Slovenka Nikolić Lola, Aleksandrina majka, oglasila se za Pink.rs i prokomentarisala ljubavni odnos svoje ćerke.

Nisam detaljno pratila, ali mi nije jasno zašto sama nije tražila frizera ili zadatak za kosu. Ona je napravila problem jer je ona takva da bi svakome sve učinila, a kamoli Dejanu. Za nekoga koga voli bi radila apsolutno sve! Verujem da je Dejan iskreno voli, ali moguće da se neko umešao, ne bih da se izjašnjavam - kaže Lola.

Foto: TV Pink Printscreen

Slovenka je progovorila i o novonastalom pomirenju Dalile i Cara, s obzirom na to da je Dragojevićka jedan od najvećih strahova njenog deteta kao i moguće pomirenje sa Dejanom.

Njih nemam šta da komentarišem uopšte, ko su oni meni? Mene ne zanima niko sem mog deteta i onog ko je pored njega!

Foto: Pink.rs/E-STOCK

Biljana Dragojević, Dejanova majka, bila je vidno izrevoltirana i prokomentarisala sukob Dejana i Aleksandre, pa tom prilikom izjavila da je Nikolićeva razmažena i da nije u redu da tako komentariše 'mezimca' Dragojević porodice. Slovenka, na njene komentare nije ostala imuna.

Svašta, pa i moje je dete ljubimica u svojoj porodici, samo što od ptice mleka nije imala. Ne želim da se mešam u njihove odnose i komentarišem bilo šta, oni su danas dobro sutra loše i ne bih da svojom izjavom bilo šta dodajem. Svako ko govori takve stvari, govori o sebi. Moja Aleksandra jeste razmažena, bila je bolesna osam godina, primala infuzije 4-5 puta dnevno, svašta je prošla. Šta sam trebala da je teram da usisava, kuva, pere sudove... Kada bi ljudi znali ša je sve prošla, nikada u životu ne bi rekli jednu reč za nju... Ona je zlatna, kakva su deca koja su imala taj problem. Ne bih dalje komentarisala - zaključila je Slovenka za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: Jovana Matić Đokić