AKTUELNO

Srećna je, ali joj je falilo samo jedno!

Danas, širom sveta, pripadnici islamske veroispovesi proslavljaju Bajram. Ovim povodom, stupili smo u kontak sa bivšom zadrugarkom i pevačicom Rialdom Karahasanović, koja je samo za portal Pink.rs, otvorila i vrata i dušu, pa je otkrila sa kim je provcela ovaj Bajram, kao i kako je izgledala njena trpeza.

Foto: Ustupljene fotografije / Rialda Karahasanović

Trebali su moji da dođu iz Sarajeva i da svi budemo porodično na okupu, ali zbog poslovnih obaveza, nismo uspeli da i realizujemo, nažalost. Ipak, bilo je prelepo, proslavila sam Bajram sa dečkom , njegovom porodicom i prijateljima. Ja generalno jako volim praznike , volim kada se porodica okuplja i kada sve ostalo ostavimo “ispred vrata”. Osećam se zadovoljno i ispunjeno i to je nešto što je najvažnije , pogotovo kada su praznici u pitanju - rekla je Rialda, pa je dodala:

- Poželela bih svima sreću i ljubav, jer to je ono što je zaista pokretač svega i suština - zaključila je pevačica za Pink.rs

Kako je Rialda poželela svim čitaocima portala Pink.rs islamske veroispovesti srećan Bajram, tako i mi ovim putem ponovo čestitamo njoj praznik.

Foto: Ustupljene fotografije / Rialda Karahasanović

Autor: Nikola Žugić