AKTUELNO

Neviđeni haos!

Došlo je vreme da Lepi Mića odabere svoja dva potrčka. Nakon pauze za reklame, voditelj Milan Milošević je dao reč pevaču, koji je podigao nekoliko zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću podići par osoba. Anđelo i Anđela, Sanju i Cara, Dalilu i Dejana, Minu i Mateju. Mnogo se njih ovde uplelo, oni su pravili ove priče, ne mi. Uvek sam pričao da ima nečeg između Anđele i Anđela, pre neki dan su pričali o kokosu sat vremena. Ovaj trougao Dalila - Car - Dejan gledaju svi na svoj način. Imamo Sanju koja je svojom voljom uradila neke stvari. Mina šeta sa Dinom, bliska sa Matejom, priča sa Anđelom... Gleda se sa Dejanom. Ovde ima ljuti za koje i te kako imamo razloga da ih pošaljemo u izolaciju. Da se ja pitam, poslao bih ih sve. Mateja je rekao da će progovoriti o Anđelinom moralo - pričao je Lepi Mića.
Sram te bilo, muškarčino "Zadruge 5", zašto želiš da me zgadiš svima? Nešto što si najviše isticao, sada osporavaš - odbrusila je Anđela Mateji.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo me pusti na miru - rekao je Mateja.
Sram te bilo, koristiš svaku priliku da me uvrediš. Sram te bilo, sram te bilo! - govorila je Anđela i počela da plače.
Ja sam devojka koju si najviše uzdizao u kući! Da li ti misliš to što si rekao? Reci šta imaš - pitala je ona.
Ti si u "Zadruzi" najdostojanstvenija osoba, molim te da to ostaneš! Ne pominjem te nigde - uzvratio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidimo gde sam ja, a gde si ti. Ja sam dostojanstvena, o tebi neću pričati. To što ti smatraš da imaš nešto da me držiš u šaci, u ovoj kući ne postoji nijedna osoba koja može nešto loše da kaže za mene. Jako je ružno to što si rekao, jako si me uvredio. Ti si treći momak kome sam dopustila da mi priđe, ja znam ko sam ja. Ti si prvi koje me je tako povredio - nastavila je Anđela.
Nisam prvi, pričala si mi, nisam prvi kog si uhodila. Za mene si dno dna, ja te ovde najbolje poznajem - uzvratio je Mateja.
Dovoljno sam ti dala prostora u životu - rekla je ona.
Ne želim da slušam ovu smaračicu... - nastavio je Matijević i počeo da zviždi.
Ne pokazuj mi to, nego ljudima pored kojih stojiš - nastavila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji ti sad imaš problem sa mnom, šta me provlačiš? - uzvratila je Mina.
Nisam imala nameru... Sada kada smo izašli iz odnosa, on ponovo ružno priča o meni... Sve je najlepše pričao o meni, a sad najgore, ne mogu da verujem da to radi opet - govorila je Anđela kroz suze.
Prijaviću te za Oskara, hajde - odbrusio je Matijević.
Ja nikad nisam doživela ovakvo ponašanje od muškarca. Neka kaže šta ima... Ti si jedna obična seljačina, muškarac koji ima šta da kaže kaže odmah... Ti hoćeš da me zgadiš svima, jer sam iznela ono što si mi ponudio - nastavila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona hoće temu nazad. Povlačim se iz ove rasprave, nemam ništa da kažem o tebi, samo te molim da me ostaviš na miru - rekao je Mateja.
Ti si seljačina, a ne muškarčina. Ti si moj pogrešan izbor. Toliko si odvratan - poručila je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.