AKTUELNO

Cecina naslednica odabrala je drugačiji muzički žanr.

Anastasija Ražnatović već sada ima armiju fanova koji prate svaki njen korak na društvenim mrežama. Ona je mnogim tinejdžerkama postala uzor, a svakodnevno dobija komplimente na račun izgleda, ali i stila odevanja. Svoje obožavaoce Anastasija je obradovala vestima da će uskoro uploviti u pevačke vode, a počela je i sa pripremom albuma.

Pored najvećih hit-mejkera angažovala je i repera Stefana Đurića Rastu. Cecina ćerka poslednjih dana vredno radi i traži pesme za prvi CD, a veliku podršku pruža joj mama.Ceca je Anastasiju savetovala da angažuje proverene autore, a najveća balkanska zvezda pomaže ćerki i oko odabira pesama. Pored uvaženih maminih sugestija, Anastasija je odlučila da napravi mali iskorak i da kontaktira sa suprugom Ane Nikolić.

Foto: Printscreen Instagram

Anastasija je oduševljena Rastom i obožava njegove pesme. Ona voli taj neobičan zvuk i ritam, a i generalno, sve što on uradi, bude apsolutni hit. Pritom, Tasa je više u pop i r‘n‘b fazonu, pa joj Rasta odgovara. Već je kontaktirala s njim i objasnila šta želi - kaže izvor blizak Cecinoj ćerki i dodaje da je najveća balkanska zvezda insistirala da joj neke pesme napiše njena dobra prijateljica i saradnica Marina Tucaković, kao i Damir Handanović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Anastasija je već pikirala numere koje prete da postanu ozbiljni hitovi i pitanje je dana kada će ući u studio - završava izvor.

Kako će zvučati Anastasijin prvi album, kao i da li će dostići maminu slavu, ili je čak i nadmašiti, ostaje da se vidi.

Pročitajte još: OBOŽAVALI STE GA! Ovako danas izgleda Srđan Mobi Dik! (VIDEO)

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Stefan Đurić Rasta

#Svetlana Ceca Ražnatović

#album

#pevačica

'