AKTUELNO

Novinar bez dlake na jeziku izneo stav o aktuelnim zadrugarima.

Danas u najneverovatnijoj jutarnjoj emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TVu voditelji Milica Kemez, Bora Santana, Jelena Pešić i Filip Đukić ugostili su Dušana Lukića - novinara, kao i muzičare Ljubu i Marinu Stanković i na klaviru Nina Ademovića. I pripremi nam sjajnu zabavu koja nas je dobro razbudila.

Novinar Dušan Lukić bez dlake na jeziku izneo je svoj stav kako o aktuelnim zadrugarima, tako i o dešavanjima na velelepnom imanju u Šimanovcima. Dušan misli da je Dejan Dragojević žrtva od samog početka, da neguje svoju priču sa Aleks i da ima potencijal da postane pobednik "Zadruge 5". Veruje da zajedničkim snagama Dejan i Aleks se trude da ta ljubav opstane, da se drže zajedno i da se čuvaju. Što se Stefana Karića tiče, Dušanovo mišljenje je da je Stefan korektan kao i uvek, da fura svoju priču, a morao je i da pohvali Jovanu misicu i naglasi kako je sa njom postignuta sjajna saradnja. Smatra da Anđela ne može da dođe do izražaja od svega što se dešava oko nje. A kada je reč o nekadašnjem bračnom paru Dragojević - koji su tačku na svoj brak stavili u toku rijalitija - misli da za Dalilu i Dejana nema povratka. Da taj brak ne može da se oporavi nikada, jer su oboje predaleko su otišli. Razume Dalilinog oca Husu i smatra da reaguje kao svaki otac čija ćerka radi to što radi.

"Sramota ga je da izađe na ulicu. Zamislite samo kako je to u maloj sredini..." - rekao je Dušan.

Tara i Ša su Dušanu na momente bili jako simpatični, i verovao je da će njihovna ljubavna priča trajati. Ipak, ovaj nekadašnji ljubavni par ga je demantovao. Najbliži iskrenoj ljubavi su mu Dejan i Aleks. Veruje da je Aleks prijala Dejanu više nego što mu je Dalila prijala ikada. Da je Dejan sada mnogo smirenijii smatra da se oni dopunjuju i zajedno rešavaju probleme. Dušan se sa voditeljima dotakao i teme elitne prostitucije, ali ništa konkretno nije obelodanio. Ono što je evidentno da će se tek pisati o tome.

Foto: RED TV

Autor: S.P.

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Red Tv ekipa