AKTUELNO

Šok!

U toku je emsija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide klip na kom Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica leže u krevetu, a onda pikušava da izgladi odnose sa njim, dok on to odbija, zbog njenog druženja sa Lazarom Čolićem Zolom.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani.

Bilo mi je žao zbog nekih stvari. Meni su se drugi dan vratile emocije prema Zoli. Ja sma se u odnos vraćala iz sažaljennja, da on ne bi plakao. Treba da gledam sebe i ne pravim od sebe budalu. Ja vidim i neke stvari su mi jasne. Znam napolju kakav sam život imala sa njim, kupiču mu garsonjeru kad se završi i otvoriću mu nešto da radi. Ja neću da imam odnose iz sažaljenja. Ja nisam trudna, dobila sma pre neki dan i kasnilo mi je i verovatno mi je smao bio poremećaj hormona. Nemam potrebu da pričam o ovom odnosu, ne interesuje me on. Izbegavaću sve, da mu ne bih davala lažnu nadu. Pravila sam ku*vu od sebe, iz sažaljenja. Osećam se odvratno u svojoj koži. Ja sam primetila da se osećam jadno i da drugima udovoljavam, neću. Želim da se posvetim sebi. Ako bude ljubav, biće napolju sa Zolom. Sa njim neću da budem - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao, ne znam što ima potrebu da laže otkako smo došlo ovde. Sve si slagala za mene, nemam šta da navodim ti znaš. Završili smo sve, ja sam u pravu - rekao je on s knedlom u grlu.
Ako ti plačeš za lažovom, šta si onda ti? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli u glavi da sam bolesna devojka, da imam neki problem i zamisli da sam lažov. Završio si sa ženom, brak si završio, a ne možeš da podneseš vezu od tri meseca ijednu Miljanu Kulić. Nisam ti ja prva žena, vidiš da to nije to i da ne ide - govorila je Kulićeva.
Što si rekla da ćemo napolju biti zajendo? - pitao je Nenad.
Nema ništa od toga. Neću ništa da pričam, nemoj da mi prilaziš. Je l' treba da te vređam? Gadiš mi se, odvratan si i sve sam radila iz sažaljenja. Sve je bio inat Zoli. Je l' vidiš i na klipu da se sprdam sa tobom? - pitala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.