AKTUELNO

Slomljena!

U toku je emisija Pitanja novinara, Milica Krasić, urednica Zabave portala Pink.rs, postavila je naredno pitanje Aleksandri Nikolić.

Šta se to desilo u garderoberu? - pitala je Milica.
Ćuti! Ja nisam ni luda ni glupa... On kao da me priprema, kao da će da me ostavi napolju. Ovi njegovi pomagači mu samo pomažu i pumpaju ga - rekla je Aleks.
Ti nisi normalna - smejao se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoće da mi kažu da je normalno da svako posebno gradi život napolju... Sve mi uvijaju u foliju... Ne mogu da gledam ni njega očima ni ove ljude ovde. Ja nisam glupa devojka, itekako sve rezonujem, dobro vidim i sklapam kockice... Nema tu budućnosti... Vidim ja po njemu - nastavila je Nikolićeva.
Čime on pokazuje to? - pitala je Krasićeva.
To je neka vrsta pripreme... Mislim da je u fazonu da se vidi sa mnom napolju par puta, ali smatram da me ne gleda ozbiljno. Zbog mog života, takvog kakav je bio, mislim da ne želi ništa. Mislim da sam samo slatka i simpatična, kao da sam izašla iz crtanog filma... On se vezao za mene i na neki način me zavoleo, ali ne kao ženu sa kojom bi napravio nešto. Privlačna sam mu, dobra, slatka, draga i luckasta... - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sada lupa gluposti, milion puta sam rekao da jedva čekam da izađem, odem na more, da budemo sami... Mnogo je loše stvari rekla o meni, ja sam samo rekao da postoji mogućnost da opet to izgovori - izjavio je Dejan.
Koliko je on mene puta samo ostavio, pa mi nije palo napamet da će opet to da uradi. Ovo su gluposti i opravdanja - vikala je Aleks.
Nije situacija ista, ja treba da prespavam u kući u kojoj nisam bio pet godina. Idem tamo gde znam sve a ne znam ništa, nisam bio tamo odavno. Ona je došla iz svoje kuće, joj je lako - govorio je Dragojević.
Odlično znaš da su tvoji roditelji tebe željni i da jedva čekaju da dođeš i da će dve biti kako treba - prekinula je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.