AKTUELNO

Otvoreno o teškim, ali i lepitm trenucima iz života i karijere.

U ovonedeljnom segmentu ''1800 sekundi sa Nemanjom Vujičićem'' pred milionskim auditorijumom televizije Pink u ''Premijera Vikend Specijalu'', dušu je otvorila dugogodišnja voditeljka televizije Pink, Biljana Obradović.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana je svoju novinarsku karijeru počela upravo na Pink televiziji, u čuvenoj emisiji ''City'', u okviru koje je intervjuisala najveća holivudska imena.

Ponosna sam na Vin Dizela, Ben Aflek, Anđelina Džoli... Sve najveće zvezde sam intervjuisala. Niko nije želeo da me osvoji, ja nisam želela da se udam. Sandru Menljičenko sam znala od svojih početaka. Ona se tada zabavljala sa Markom Jarićem, sa dečkom iz Tap 011, bila je posvećena svojim muškarcima - priča Biljana.
200-300 hiljada evra sam uložila u svoje intervjue. Nisam ulagala u cipele, samo sam ulagala u svoju karijeru - ističe Biljana.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini, Instagram.com/parishilton

Imala sam faze u životu, jedna od trenutaka koji mi je teško pao, je bombardovanje RTSa, kada mi je poginuo rođeni ujak u Aberdarevoj, a drugi kada sam operisana. Drigarica mi je posavetovala da proverim polne hormone. Bila sam kod doktora Lazarevića i uradi mi ultra zvuk stomaka. Kaže mi ''Biljana vi imate nešto ogromno u stomaku''. Doktorka isto uradi ultra zvuk. Kažu mi da imam tumur pankreasa 11 centimetara, morala sam na hitnu operaciju. Rekli su mi da mnogo radim, imala sam simptome kao za štitpnu žlezdu - priznaje Boljana.

Priznaje da jako želi da se ostvari u ulozi majke.

Jako sam topla žena, volela bih da imam dete. Jako sam posvećena tetka - priznaje Obradovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Godinama je portparol fudbalskog kluba Partizan, a sada otkriva kakvi su fudbaleri:

Žena i fudbal nikako ne idu uz našu tradiciju. Ne komentarišem fudbal, ja sam već osma godina portparol fudbalskog kluba Partizana. Fudbaleri su uvek poželjni - zaključila je Biljana Obradović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.