AKTUELNO

Glumica nema profile na društvenim mrežama i verovatno ne zna šta se dešava tamo.

Fudbaler Vujadin Savić po svemu sudeći uživa u ljubavi sa glumicom Mirkom Vasiljević i njihovo četvoro dece. Vujadin povremeno podeli neku porodičnu fotografiju po kojima se vidi koliko su srećni.

Međutim, dosta se spekulisalo o njihovom odnosu, da je Vasiljevićeva nezadovoljna njegovim izostancima, da im teško pada Vujadinov posao, a sada je pojavio jedan detalj kojim je javnost šokirana, a u sve je umešana jedna poželjna pevačica. 

Naime, fudbaler Vujadin Savić lajkovao je Instagram objavu jedne pevačice.

U pitanju je bivša članica ,,Modelsica", Ivana Stamenković Sindi. Naime, Vujadin izgleda nije mogao da odoli Ivaninoj lepoti, koja svakako biva primećena gde god da se pojavi, pa je stisnuo, što bi pevačice rekle ,,pogrešno dugme" na telefonu. 

Naime, Sindi je objavila provokativnu fotografiju, na kojoj su istaknute sve njene obline, pa je svima zapalo za oko to šta je Vujadin uradio. Kada se uđe u opciju da se vide osobe koje su sve stavile da im se sviđa fotografija, nalazi se ni manje, ni više nego Vujadinovo. 

Foto: Instagram.com/sindimodels

Iakoje moguće da je u pitanju samo ,,lajk" zbog fotografije i bezazlena situacija, ostaje nam da vidimo da li Mirka uopšte zna za ove poteze njenog muža. 

Autor: Pink.rs