AKTUELNO

I dalje razmišlja o njoj!

Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme za još jednu anketu, oni upravo biraju osobu koja je po njih ispala najlošiji prijatelj. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Filipu Caru:

Najlošiji prijatelji, ja sam samo te izdaje u vezama doživljavao, izdao sam Dalilu i Maju najviše, to mi je bila najveća izdaja, pogotovo sa Daliline strane, to mi je bilo najgore. Moj jedini prijatelj je Zola, samo sa njim mogu da gradim pravo prijateljstvo. Bilo je to sa Luksom, ja sam njemu to oprostio, desilo se to sa Majom, znao sam da ako napravim neku glupost da ću da ostanem bez oka - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da kažem Mateja, sa njim sa bila najviše ovde. Što se tiče njega, to je velika tačka, staviću i Dalilu na to mesto, ja sam prelazila preko nekih stvari, ona me je izdala, i ja sam na kraju. Ali kada sam pošla, pošla sam i više se ne vraćam. Ja sam iskreno rekla neke stvari kod drveta i mogu da kažem da mi te je žao. Baš pre neko veče mi je bilo žao, htela sam da ti priđem, znam da nisi loša osoba, imala si najgore moguće postupke i kada bi se vodila prijateljskim odnosom moraću tebe da stavim - pričala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram samo da dodam, nisam ništa nažao uradila Dalili, samo nemam živaca da pričam nešto i ostajem u odnosu, smatram da bih ja bila licemerna i loša kada bi ostala u druženju sa tobom. Ne odlazim zbog rijalitija nego zbog sebe, za razliku od drugih ljudi koji mogu da se dignu iz priča. Što se mene tiče staviću Dina, MC Aleks više neću da navodim - ušla je Matora u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.