AKTUELNO

Ovo nije mogla da prećuti.

Goca Tržan je jedna od retkih domaćih pevačica koja nikada nije imala problem da kaže direktno ono što misli svakome u lice.

To se dogodilo i sada kada je naišla na kritike korisnica društvenih mreža nakon jedne naizgled bezazlene fotografije.

Na njoj se njen suprug Raša Novaković i ćerka Lena drže za ruke prilikom šetnje, a pažnju njenih pratilaca na Instagramu posebno je privuklo ono što je ona napisala uz fotografiju.

- Ćerka, otac, ljubav. Moji najlepši mačići - piše u okviru objave.

To je pokrenulo raspravu među njenim obožavaocima, a neki su joj čak zamerili da na taj način "sahranjuje živog oca", misleći na Leninog biološkog oca Ivana Marinkovića, što ju je žacnulo, pa je ispisala opširan komentar na to.

PROČITAJTE JOŠ: NA IVICI SUZA U MAGAZINU IN: Anabelu napali da je LOŠA MAJKA!

- Drage moje, nemam ja nikakvih problema sa tuđim mišljenjima i ostavljanjem komentara, samo budite pametnije i ne ostavljajte ih uz pretpostavke. Jer je u najmanju ruku nepromišljeno pretpostaviti da je mom detetu bilo šta nametnuto, naročito koga će zvati tatom. Niko ovde ne sahranjuje živog oca, uglavnom oni to sami svojim odnosom prema svom detetu urade, nažalost. Zato, devojke, budite pametne i birajte pažljivo oca svog deteta. Ali i ako pogrešite, ima nade da ćete naći partnera koji će biti otac vašem detetu. Jer očevi biraju koliko će to stvarno biti, dete samo oseća ljubav i ne možete mu uskratiti ili nametnuti bilo koga Idealno je ako dete ima biološkog oca koji voli i brine o njemu, ali nažalost nije baš uvek tako. Zato uzmite najbolje što imate od cele situacije i zanemarite bilo čije “brižne” komentare - bila je odsečna Goca.

Autor: V. T.

#Goca Tržan

#Ivan Marinković

#Otac

#Radomir Raša Novaković

#pevačica

#ćerka

'