AKTUELNO

Udobno se smestite i uživajte!

Na kanalu televizije Pink upravo je počela "Premijera- Vikend specijal". Voditeljski duo koji čine Tijana Prica i Bojana Lazić ugostiće vas i provesti vas kroz najvažnija dešavanja iz života poznatih, dok će Nemanja Vujičić biti zadužen za iskrene ispovesti i obilazak najudarnijih lokacija u gradu sa najaktuelnijim ličnostima.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

U najnovijem premijernom izdanju gledaćete veliku životnu ispovest učesnika ''Zadruge 5'' Mikija Đuričića, ali i ekskluzivnu ispovest iz sela Pločica kod Kovina, u kojem živi porodica Viktorije Mitrović, koja je nedavno saznala da je zatrudnela u rijalitiju sa Markom Osmakčićem.

Foto: TV PINK

- Opet mi se desilo nešto lepo. Dok sam imao tu nanogicu, upoznao sam suprugu, osnovao sam porodicu. Bog me pogledao, dao mi još jednu šansu - rekao je Miki. između ostalog.

Foto: TV PINK

- On mi se čini nikakav. Ona kakva god da je, ona je moja unuka, nemam gde da ''begam'' - poručila je Viktorijina baba Regina, između ostalog.

Pored toga, u najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend specijal'' gledaćete i potresnu ispovest pevača Aca Pejovića o pokojnim roditeljima, ali i izveštaje sa svih gradskih događaja na kojima su bile naše poznate ličnosti.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Premijerna ekipa biće i na krštenju ćerke Lune Đogani - Mije, a sve detalje ove nedelje pratićete u programu uživo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Bojana i Tijana u studiju će ugostiti Kiju Kockar, a u emisiju će se uključiti i David Dragojević, Nenad Aleksić Ša i mnogi drugi.

Foto: E-Stock/Tik Tak

Udobno se smestite, spremite kokice jer vaš omiljena emisija o poznatima "Premijera- Vikend specijal" je upravo počela!

Video: TV PINK

Autor: M.K.