AKTUELNO

Košarkaš i ćerka Svetlane Cece Ražnatović stavili su tačku na tromesečnu vezu.

Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić su raskinuli, a razlog ljubavnog kraha je velika udaljenost koju nisu mogli da podnesu.

- Njihova romansa je bila jaka, ali posle nekog vremena su rešili da se rastanu jer je daljina učinila svoje. Više su vezu održavali preko telefona nego što su bili zajedno. Teo nije mogao da dolazi zbog treninga i utakmica koje ima, a Anastasija je imala svoje obaveze u Beogradu - rekao je dobro obavešten izvor za Blic.

Inače, romansa između kapitena srpske reprezentacije i Cecine naslednice do pre mesec dana bila je tajna, a Anastasija je u tom periodu posetila Teodosića u Moskvi, gde košarkaš igra za CSKA. Teodosić i Anastasija su pokušali da sakriju svoju vezu, a kada je javnost saznala, njih dvoje nisu želeli da govore o tome.

Iako su pokušali da sakriju svoju vezu, srpski mediji su saznali za to, a Miloš je svojevremeno preko svog PR tima izjavio da ne priča o privatnom životu, dok je Anastasija na svakom javnom događaju medijima jasno stavljala do znanja da ne želi da govori o novom izabraniku. Njih dvoje se još uvek nisu oglašavali o raskidu.

J. V.

#Anastasija Ražnatović

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Veza

'