AKTUELNO

Otkrio detalje o kojima retko priča!

U novom izdanju emisije "Premijera vikend specijal", novinar i reporter Nemanja Vujičić je u rubrici "1800 sekundi sa Nemanjom" ugostio popularnog folk pevača Acu Pejovića, koji je ovom prilikom govorio o predstojećim koncertima na Tašmajdanu, novim pesmama, kao i o zarazi korona virusom, koja ga je pogodila dok je bio u Americi.

Ti si više puta isticao da ti je ta pauza došla da bi se odmorio - pitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta pauza koja mi je bila dobro došla da odmorim. Nije mi drago zbog korone, mnogo mi je teško pao, jer sam izgubio mnogo dragih ljudi i prijatelja, pa sam i ja pretekao. Nisam bio uplašen u tom smislu da sam bio ovde, nego je problem bio što sam tada bio u Americi, u Čikagu. Tuđi svet, hotelska soba. Nema život u meni. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Bane, menadžer, mi je glavu podizao da mi da vode i tečnosti, hranu nisam ni konzumirao. Uplašio sam se jer sam u tuđem svetu, da me ne pošalju u bolnice gde ne znam nikoga.
Šta se dešava sa novim pesmama - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Tih novih pesama ima mnogo. Jesam obećavao, imam gotove pesme, ali gledam samo kad je momenat. Kad sam obećao, tad se desio film i onda je on odvukao na svoju stranu mene i moje planove. Sad se dešava jedan duet koji je zaista sjajan, sa jednom divnom damom. Sjajan duet imamo, trebalo bi da izađe 15. septembra. Puno je koncerata - rekao je Aca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Ž.

#Aco Pejović