AKTUELNO

Nikad iskreniji.

U emisiji "Premijera vikend specijal", novinar i reporter Nemanja Vujičić je u rubrici "1800 sekundi sa Nemanjom" ugostio popularnog folk pevača Acu Pejovića, koji je progovorio o tome što ga kolege porede sa Tomom Zdravkovićem, kao i o tome šta ga je kafana naučila.

Mnoge tvoje kolege kažu da si ti naslednik Tome. Da li ti to imponuje i da li imaš žal što nisi uspeo da nastupaš kad je on bio živ?

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Hvala svima koji mi to govore, ali Toma je jedan. Ja po stoti put kažem, volim kafanu. Da mi nije porodice, ja bih bio u kafani - rekao je pevač.

Šta te je kafana naučila, a šta si izgubio u kafani?

- Svemu me je naučila, a šta sam izgubio, videćemo kad dođem u pozne godine (smeh). Kafana ima svojih prednosti i svojih mana. Nije ovo nikakav savet. Mnogo toga te ona nauči, o životu. To je ozbiljna institucija u kojoj srećeš ozbiljne institucije, pod znacima navoda. Srećeš slikare, doktore i tako dalje...Slažem se, volim kafanu, ali ne namećem je drugima. Ne voli ona kafanu. Ne preporučujem mladim ljudima, zna se.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav si ti u kafani?

- Znaš kako, uživam sada. Biram društvo i prijatelje. Kada sma izlazio ranije, znao sam da se pošibam, bio sam prljav. Mnogo dragih ljudi mi je otišlo, eto i to te nauči život. Skoro su mi se i roditelji upokojili, pa se navikne čovek na te stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Ž.

#Aco Pejović