AKTUELNO

Filmska priča!

Pevačica Ivana Selakov je više od decenije u vezi sa svojim partnerom Peđom Mirkovićem, sa kojim je 2018. godine dobila ćerku kojoj su dali ime Kruna. Međutim, malo je onih koji znaju kako je njihova ljubav počela, a Ivana je davno ispričala čime ju je Peđa osvojio.

- Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio - započela je priču Ivana o svojim počecima sa Peđom.

Foto: Instagram.com/selakov

- Sve se vrti oko hrane. Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se bio baš - otkrila je ona svojevremeno.

Interesantna činjenica u vezi sa ovim parom je ta da su se upoznali 2008. godine zahvaljujući društvenoj mreži Fejsbuk.Tokom svoje višegodišnje veze samo jednom su raskinuli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da samo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet - ispričala je Ivana pre nekoliko godina.

Njih dvoje smatraju da su u braku, iako se nikada nisu venčali, a očigledno im taj papir nije potreban.

Autor: Pink.rs