AKTUELNO

Da se naježiš!

Najturbulentniju sezonu najgledanijeg rijaliti šou programa ''Zadruga'' svakako su obeležile ljubavne drame, a jedna od najupečatljivijih koja je zgrozila, ali i šokirala javnost jeste romansa Viktorije Viki Mitrović i Marka Osmakčića, koja je prošla kroz razne faze, međutim uprkos redovnim odnosima nikada nisu ozvaničili svoju vezu.

Foto: Pink.rs

Nakon burnih svađa i okršaja, Viktorija je ostala u drugom stanju, a ova vest šokirala je milionski auditorijum, a naročito budućeg oca Marka Osmakčića koji se našao u nebranom grožđu.

Mnogo se spekulisalo o zadržavanju bebe, protiv čega je Osmakčić bio od samog početka, a Viki je sada lomi da li da rodi Markovo dete, jer sve više oseća grižu savesti zbog kiretaže.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Mnogo se spekuliše o Viktorijinoj odluci, koja će na kraju biti samo njena i jedina ispravna.

Spletom čudnih okolnosti poklopilo se da baš u momentima kad je Marko saznao da će postati otac, njegov otac Franjo Osmakčić naprasno premine u pedeset osmoj godini. Ova vest odjeknula je kao bomba, a milionski auditorijum televizije Pink neprestano komentariše ovu igru sudbine porodice Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Sahrana će se održati u ponedeljak, o čemu zadrugari kao ni Viki ne znaju ništa. Viktorija uprkos situaciji o kojoj ne zna ništa sve više oseća grižu savesti, te je skoro pa rešena da rodi Markovu bebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.