AKTUELNO

Nije štedela reči!

Misica Jovana Ljubisavljević, poznata je kako po svojoj karijeri, tako i po početku svoje ljubavne romanse sa aktuelnim učesnikom "Zadruge 5", Stefanom Karićem. Naime, ona je svog verenika Luku ostavila javno i uplovila u odnos sa Karićem.

Foto: RED TV

Ovim povodom, ona je prokomentarisala odnose u Beloj kući, a osvrnula se i na Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

Da, generalno, oni se provlače od samog početka rijalitija i oni su nosioci cele priče. Ništa novo, očekivano je i normalno da posle emisija upadnu u neko ratno stanje. Stvarno ništa novo, niti me šokira, niti me oduševljava, to je za očekivati. Mislim da će se pomiriti ponovo, jedni drugima zameraju konstantno iste stvari. Još malo je kraj pa ćemo videti krajnji ishod u "Narod pita". U nekim momentima pokazuju stvarno velike emocije, prelazeći preko nekih stvari. Sa druge strane, kada onako krenu da se vređaju, pljuju i polivaju, to mi govori da ne mogu da budu ni prijatelji, a kamoli nešto više - rekla je Jovana u emisiji "REDaljka" na RED televizij.

Foto: PINK.RS/E-STOCK

Dejan Dragojević i njegova devojka Aleks Nikolić ne odstupaju nimalo, kada je reč o turbulenciji u odnosu, te se Ljubisavljevićeva osvrnula i na ovu temu, pa je imala da kaže:

Milsim da Aleksandru hvata neka paranoja i strah oko izlaska. Da ne bude iskorišćena i da ne bude devojka koja je samo pomogla Dejanu da prebrodi to. Mislim da Aleks trenutno, povećavajući svoju ljubav i emocije prema Dejanu, samim tim, više traži mane i reaguje na njih, umesto da prećuti, onako kako je Dejan savetuje. Mislim da je njoj stalo, čak mi i Dejan pokazuje neku vrstu emocija na koju nismo navikli da vdimo. Ima nade, sada, videćemo - istakla je ona.

Foto: RED TV

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A.S. / N.Ž.

#Jovana Ljubisavljević