AKTUELNO

Velika transformacija!

Košarkašica Milica Dabović promenila je svoj izgled od perioda kada se prvi put pojavila u javnosti. Sada je na društvenoj mreži Instagram isplivala fotografija na kojoj se vidi koliko je velika njena transformacija.

Na toj fotografiji Milica ima smeđu kosu i izgleda potpuno drugačije nego danas, pa je iz tog razloga mnogi na ‘prvu loptu’ nisu prepoznali. Ova fotografija izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa dok su jedni hvalili izgled poznate košarkašice, drugi smatraju da je preterala sa plastikom. Kako je Milica nekad izgledala pogledajte klikom OVDE!

Milica je jednom prilikom priznala da sve što nije volela na sebi, to je i promenila, dok je s druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kao mlada uvek sam se "pućila" na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala - počela je Milica, pa nastavila:

- Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica. Volim i mezoterapiju, i imam botoks samo na čelu. Ne volim estetsku hirurgiju, jer danas sve žene izgledaju isto. Kada vidim da rade te velike usne i grudi, ja to ne mogu da prihvatim. Trebalo bi da sve na telu bude srazmerno i da se zna gde je granica. Mislim da nisu svesne da su unakažene i da to ne izgleda lepo. Ni muškarcima to više nije lepo.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

- Možda mi toliko zameraju zato što sam mama, a slikam se u kupaćem kostimu i znam kako da se slikam. Nikada mi to neće biti jasno, ali meni zameraju sve što uradim. Naš narod uvek ima nešto loše da ti kaže. Najgore mi je kada mi napišu kako se zbog svog deteta ne stidim tih slika. Zar nije lepše napisati: "Bravo" - prokomentarisala je, pa dodala kako bi sebe ocenila sa ocenom ne deset, nego sto.

- Sve u životu sam postigla radom. I u sportu ali i kada je reč o fizičkom izgledu. Kada radiš 500 trbušnjaka svakog dana kao što ja radim, onda ćeš imati "pločice" i zategnut stomak. Niko ne može da mi kaže da nema sat vremena dnevno za sebe - zaključila je Milica - izjavila je Milica jednom prilikom.

Autor: M.K.