AKTUELNO

Evo šta je obeležilo noć iza nas!

Subota veče, rezervisano je za sedmu silu i emisiju "Pitanja novinara", koja svojim pitanjima svaki pu izazove opštu pometnju na velelepnom imanju u Šimanovcima. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je zadrugarima početak emisije, pa je "štafetu" predala Darku Tanasijeviću.

Darko je na samom početku podigao Jovanu Tomić Matoru, koja je otkrila kako se oseća nakon izlaganja MC Aleks posle emisije "Nominacije. Ona nije štedela reči, pa je otkrila iskrena i duboka osećanja.

Kao i pre. Muka mi je da pričam jedno i da dokazujem, da nije ovako, nije tako. Ja se osećam kao da sam i ja počela da ludim. Na kraju mi je drago što se sve ovo desilo sa Anđelom. Ne moghu da verujem kakvi su ovo ljudi. Svi imamo neke mane, ali ovake stvari, da na kraju neko povredi mene, niti nekog tamo. Imam i ja tu porodicu. Neću više da dozvolim da me bilo ko etiketira, da ne mogu da dokažem za neke stavri za koje nisam kriva. Ali da neko može ovako da se ponaša, i verujem da je to istina. Mene ta devojka nikada nije volela ni kao čoveka. Da me imalo sažaljevala, kada je videla kako se osećam tada. Mislim da nije bilo ni sažaljenja, ni empatije. Cilj opravdava sredstvo. Svako ima pravo da se igra kako hoće, ali imajmo malo obraza. Meni te stavri čini srećnom, da im udovoljnim, da se osećaju prijatno. Ja osobu koju volim stavljam iznad svega i izdvajam tu osobu, da bi se osećala kao da je centar sveta. Ali da je nekome to prijalo... Ako ti možeš pnako u Rasjkom vrtu da pričaš, šta je to? Kakva je to osoba? - pitala se Matora.
Dali su gluma te scene, ili je gluma ono sinoć što kaže da je sve to glumila? - upitao je novinar.
Mene ta devojka apsolutno ne voli. Ako me ne voliš, ruka ruci, gotovo. ALi da ti dokazuješ da ja vršim neku manipulaciju, da sam ja loš čovek. Osećam potrebu da se javno izvinim Ćorbi koji mi je rekao ovako: Prvo mi je ispričao neke stavri i uvek je sumnjao da sve radi iz koristi i da je osoba koju boli uvo za sve. Koliko god da smo ona i ja u svađi, šta treba, da je blatim. Ja nemam ni sada potrebu da sedem sa nekim ko je naš poznanik, ja bih izbegla da pričam o njoj. Definitvno sam imala posla sa osobom koju nisam upoznala a mislila sam da je dobro poznajem. Ako je spremna ono da radi, da radi takve stvari, ako je takava zaaista, onda, šta je spremna da radi napolju. Gadi joj se, ne može očima da me vidi. Juče priča kako mi je ispičala ceo svoj život, jeste ali ja nemam potrebu da je blatim. Da takve stvari radi, šta želi da dokaže ona. Evo, neka mene pljuju, neka kažu najgore za mene, ja znam da nisam, znam da sam htela na sve načine da joj pokažem koliko je volim i da je osvojom. Ako je to manipulacija, onda jeste. Bap vidim akko sam izmanipulisala, čim se sve ovo dešava. Ona i ja smo imale razgovor, ali, da ja vršim pritisak, ne. Ja volim žene, udvaram se ženama. Ja sam dobijala znaš kakve korpe. Kada te osvojim, verovatno ćeš mi biti devojka sa kojom ću uživati. Ja sam ti rekla da sam zaljubljenja, pa te ispitrujem. Nije mi bilo jasno kakv je naš odnos. Čim sam osetila da sam se zaljubila u nju, ja sam njoj to rekla. Ne da nisam izmanipulisala, ne da mi to nije bila namera. A to da mi nakači da sam psihopata... - rekla je Matora.

Voditelj je dao reč Dejanu Dragojeviću, kako bi prokomentarisao odnos MC Aleks i Matore.

Ništa meni ovde nije jasno. Pokušavam da razumem MC Aleks, ali ne mogu. Zašto bi ona posle rijalitija dokazivala ikome išta, ako je već izmanipulisana. Kome će da dokazuje, ne razumem? Nema šta kome da priča i vodi borbu, čemu to? Za nekih šest meseci će sve biti jasno... Kad Matora sretne negde MC Aleks, u pijanom stanju, da li će joj prići? Sa druge strane, zašto je Matora svesno pristajala na sve sa osobom koja se javno prala od nje, a pod jorganom govorila drugačije. Morala je da bude svesna da je devojka zavlači - govorio je Dragojević.
Ja sam njoj verovala, a nisam htela da je pritiskam - dodala je Tomićeva.
Ma Matora je debil kada se zaljubi - dobacio je Miki.

Darko je započeo novu temu, a to je bio odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara. Car je ovom prilikom definitivno stavio tačku na odnos sa Dragojevićkom, ali nije štedeo reči dok je izlagao.

Dalila je meni prelazila preko mnogo stvari, ja gledam kada sam s njom, ona dobija tu snagu. Ne dam joj da komentariše, ona se svađa, kažem joj da komentariše, ona nema komentar. Ona ispada labilna., danas priča sa Dijom koja je rekla da je bila prostitutka za 20 franaka. Tosu stvari koje se meni ne sviđaju, ne prijaju, i to mi pokazuje da ne treba da budem tu. Ja o ovoj ženi imam u podsvesti loše mišljenje, a stalo mi je do nje, šizovreno je, a svi znate da sam imao šansu da se operem od nje, od odnosa sa njom, a ja sam se vratio njoj.Ja za sebe mogu da kažem da sam kurvar, da sam loš, agresivan ali ona ne mora biti takva, ja želim da ona bude brend, a ne neki materijal sa pijace. Meni neće biti lako, biće mi teško bez nje, ali ovo ti je dokaz, ova njena mimika lica meni govori: Beži Filipe što dalje... ja ne prepoznajem sebe u odnosu sa njom, Danima već meni to nije to, ne prija mi taj odnos, ne želim više da mi Dalila bude devojka, a ne želim više ni korektan odnos - rekao je Car.
Ja mislim da kada je sve u redu između nas dvoje, mislim da ona postaje arogantna i bezobrazna. Kada bih postigao u naredne 4 nedelje da sameljem emocije, da nemam nikakav kontakt sa njom, ja bih bio najsrećniji čovek. Ima ovih 4 nedelje da prozivim i da molim porodicu da me sačeka. Sve što joj ja loše želim nek se vrati meni. - dodao je Car.

Utom je pozvao i Dalilu, kako bi prokomentarisala Filipovo izlaganje.

Koliko te je iz takta izvelo Carevo poređenje tvog ponašanja u raskidu sa ponašanjem Mine Vrbaški - pitao je Tanasijević.
Nemam ja problem da kažem bilo šta kada me upoređuje... Rekla sam mu da to nije bilo u redu, jer nije dovoljno da neko pusti dve lažne suze, kako bi se poistovetio sa mnom koja sam grmela mesecima. Ja njega nikada nisam poredila ni sa jednim bivšim partnerom, ali valjda je to želja da me omalovažava ili zgadi sam sebi... Kada god se posvađamo, on ima potrebu da govori sa nekim o našim problemima, valjda ne bi li ga potapšali po ramenu. Ja nikada nisam tražila potvrdu od nekog drugog, ali on se hrani sa tim... Dosta sam pljuvala po našem odnosu, samo ću reći da sve ostavljam iza sebe, jer nisam više voljna da se svađam... Ne želim da pljujem po onome što sam sama izabrala - govorila je Dalila.
Ja ne mogu više da slušam ove gluposti... Ja bar nisam lagao ništa, pričaš da me nisi poredila, a poredila si me sa Anđelom - ubacio se Car.

Tokom pauze za reklame, Mina Vrbaški i Matija Matijević, iskoristili su priliku da progovore o svojim emocijama nakon nedavnog raskida.

Šta hoćeš radi, samo se smej i budi pozitivna! Osećao sam se kao ratni zločinac, kunem ti se - govorio je Mateja.
Osetila sam swe kao krpa, kao da sam sama na svetu. Kao da sam uradila ne znam šta. To je moj osećaj - govorila je Mina.
Eto, kako ti se*eš! Pazi šta pričaš, znaš li za koga se kaže da je krpa? Iskorišćena si? - dodao je Matijević.

Nakon pauze za reklame, Darko je nastavio razgovor sa Dalilom, ali je tom prilikom nastao opšti haos i svađa između sveže rastavljenog ljubavnog para.

Zašto on stalno ističe da ti imaš 'ku*vinsku crtu', koji je tvoj komentar na to? - pitao je Tanasijević.
Kada se muvao sa mnom to mu nije smetalo. Kada je žena sa takvom crtom došla i rekla ovde kako stoje stvari, tada sam bila iskrena i hrabra. A šta sam sada? Ti si taj koji je mene hvalio! Ali izgleda da tako prođeš, kada pored sebe imaš džukca bez pedigrea! Kad nemaš poreklo, nego si džukac, avlijaner koji ide po svim kućama redom. Kada imaš šampiona bude drugačije - nastavila je.
Znaš li ti šta je pedigre uopšte? Šta želiš da kažeš, da sam ja avlijaner, da nemam oca i majku? Stara 'pomeranko', hajde napolje, vreme je da izađeš, dovezite 'oldtajmera' . Je l' ovi sa pedigreom imaju ovakvu dlaku? Jedu li Wiskas? Koje bobice jedete, u kojoj radnji kupujete? - prekidao je Filip.

Tom prilikom, Tanasijević je podigao Diju Kostić, kako bi sa milionima gledalaca podelila šta je imala to sa Carem.

Danas si od svoje prijateljice Dije, saznala da ju je Car muvao dok ste bili zajedno, ali ga je ona odbila? - pitao je Tanasijević.
On je mene muvao kao i svaku devojku koja uđe ovde, rekla sam mu da je antipatičan , da mi se ne sviđa - rekla je Dija pa je Dalila krenula da priča.
Ona i ja smo pričale i dotakle se priče da je ovaj gospodin odlazio u pab i muvao ovu devojku. Ja moram da kažem da sam ja imala svoje greške, a on šta je sve meni radio, preživeću ja sve ovo, i ima da odem odavde u pi*ku materinu, muka mi je od ove priče. Ja ne mogu više, sve sam dala, ne mogu više da me neko ponižava - govorila je Dalila pa je nastavila:
Meni je muka od ove priče, šta je meni ovo trebalo?! On je najveći moj neprijatelj. On mene želi da dovede u stanje da ga udarim, da ga vratim. Ovo je maltretiranje, ja mogu da budem džukela i da ja lajem, a taj neko će izgubiti koncetraciju. On se na moje oči smeje devojci, a ovamo kao on to ne radi. Da ne pominjemo to što on nije mogao da preživi kada su gledali Maju kada je ušla, njega su drmali kompleksi - rekla je Dalila,. pa ja čak i zaplakala zbog Carevih komentara koje je dobacivao.

Tokom pauze za reklame i urnebesne svađe  Cara i Dalile , on je seo sa Saletom Luksom u dvorište, pa je opleo po njoj i Diji.

Ti si bolesna devojko! Vas dve ste stvorene jedna za drugu, da se družite! - dobacio je Car Dalili.
Mi nismo bili tad u vezi - dobacio je Luks Dragojevićki koja je otkrila da je Filip muvao Diju.
Kad ćete se pomiriti? - pitao je Sale.
Nikad! Zakleo sam se u sestrinog sina. Možemo se mi pomiriti, ali onda nema kući više - odgovorio je.

Darko je nakon reklama, podigao Aleks Nikolić i tom prilikom započeo novu temu, tj. njen odnos sa Dejanom Dragojevićem.

Hajde da pričamo malo o problemima sa Dejanom. Zbog čega toliko dugo predstavljaš njega u toliko lošem svetlu? - naveo je Tanasijević.
Nemam taj plan i nemam taj cilj. Zaista ne želim ništa da postignem. U poslednje vreme se jesam osećala loše, malo sam se pogubila... Nisam želela da ga oskrnavim i šaljem lošu sliku o njemu... - rekla je Aleksandra.
Šta ti konkretno kod Dejana ne odgovara, jer ti baš ugađa? - nastavio je Darko.
Uvek ja njega pohvalim, on stvarno jeste predobar i pažljiv... Bili smo u svađi, a tada iz mene izađe ono što ne treba. Neke stvari mi smetaju, pa se nakupe i ja eksplodiram. Meni jeste prelepo sa njim, da nije ne bih ostala u tom odnosu - odgovorila je Nikolićeva.

Kako je Aleks doživela pomračenje i prolila "more" suza zbog toga što joj je Marko Đedović, kako oni navode, rekao da je "drži u šaci", te je Darko podigao Đedovića kako bi on objasnio o čemu se tu tačno radi.

Ja nisam pretio Aleksandri ni sa čim. Te neke stvari koje ja znam nisu rijaliti, nisu relane da se ovde priča. Ne bih se ja bavio tim stvarima a znam ih dosta o mnogima ovde. - rekao je Marko.
Te stvari nemaju veze sa rijalitijem - rekla je Aleks.

Dejan je dobio reč.

Ja sve znam o njoj i o momcima sa kojima je bila i ćime su se bavili i ona i oni, sve znam. Ona se samo tripuje da mi imamo nešto protiv nje. Ja njoj pokušavam da stavim do znanja da stresira kada je ljudi komentarišu, trudim se da se izdigne zbog svega, da se nosi sa svime. Govorim joj da prrširi vidike, nije sve samo na površini, ima nešto i unutra. Ja ću se za nju boriti i van rijalitija, ona to zaslužuje. Ja ću biti tu za nju uvek - rekao je Dejan.

Predstavnica sedme sile, nastavila je sa ispitivanjem zadrugara, te je pozvala i bivši ljubavni par Minu i Mateju.

Kako i zašto si mogao da je ucenjuješ i kažeš da nema prava ni na jednu grešku? - pitala je predstavnica sedme sile.
Mi smo nakon deset dana od njenog ulaska, počeli da se družimo, a posle mesec i po dana smo ušli u neku vezu. Ja sam imao loše mišljenje o njoj i to sam joj rekao... Ona je svoje ima uprljala ovde za ovih pet godina, to je tako i ja ne mogu da lažem. Kada je Mina u pitanju, postoje predrasude, ali neko ko joj da šansu, može da je upozna na neki drugačiji način. Umem i ja nekada da budem surov ili bezobrazan... Ja sam mlad čovek, desio mi se i taj se*s sa njom, neke su stvari kliknule... Mi smo već imali nešto u Zadruzi 3, razmišljao sam pa možemo i sad... Izvinio bih se i Đeksonu sad, iako znam da njega sve ovo ne zanima i da bi mi zamerio što ga spominjem uopšte i mislim o tome, ali pošto mi se to zameralo i to bih rekao... - pričao je Mateja.
Kada sam je malo bolje upoznao, shvatio sam da je mazna, tiha, mila, sve onbo što ja donekle tražim, a što nikada nisam mogao da pomislim da je Mina Vrbaški. Tada je krenula moja unutrašnja borba, jer sam znap šta to sve može da nosi... Razum mi je govorio jedno, a srce drugo... Tada sam joj govorio da mi pomogne, da me nikada ne stavi u lošu poziciju, da se ne osećam loše ni zbog čega. Rekao sam joj da ću staviti mozak po strani, da ću se prepustiti svemu, jer mi je lepo i jer smo kliknuli... Želeo sam da uživam, da se posvetim, samo sam je molio da radi na tome i da se ne desi nešto što bi me navelo na loše misli... - pričap je.

Darko je pokrenuo temu o odnosu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, koji je ovom prilikom imao da kaže da krivi isključivo Milicu za njegov, kako on kaže, sunovrat u rijalitiju.

Ona je rekla da neće mene da komentariše, ali mi nije jasno što tako govori. Meni njen stav nije jasan, pogotovo taj prepotentan, ja sam poturao leđa za naš odnos,a ona tako. Sazrela je uz mene, a sada ja govorim da mi je lakše da ja budem kriv. Priznajem ja da sam pogrešio prema njoj, ali i ona je prema meni. Ja volim kada je neko iskren, a ona nije takva. Govori mi da su mi pare život, i da mi je ona uništila isti i zbog nje sam izgubio pare. Ona ne shvata ozbiljnost svega. Mene je povredilo kada je ona rekla da joj je Matejin princip bolji od mog. Ja sam hteo da onda drži do sebe, ali ona to nije radila - rekao je Mensur.
Što te je rasplakalo Mensurovo izlaganje? - upitao je Darko Milicu:
Ne znam, slažem se sa svime. Ja njega jesam poštovala za neke stvari, ali to ne znači da sam ja drugačija. Ispada da ja njemu nisam dala ono što je on želeo. Nisam ja ispoštovala neke stvari koje sam imala u planu. Nisam ispoštovala moju porodicu. a ni njega - rekla je Milica.

Milica i Mensur su nastavili raspravu iz emisije, te je ona grcala u suzama i urlala u spavaćoj sobi.

Kako neko može da te poljubi slučajno u usta? Nemoj da me za*ebavaš - urlao je Mensur.
Nemoj ti meni da mafijaš, napolju mafijaj - viknula je Milica.
Ma ja sam niko i ništa - dodao je Ajdarpašić.
Ti samo sebe gledaš, sam sebe si idealizovao, a što je najgore i ja sam tebe idealizovala! Neću da te vidim više! Završi komunikaciju - besnela je Veselinovićeva.

Dalila se, nakon turbulentne večeri sa Carem, brzo spremila za krevet i neko vreme sedela sama i gledala u jednu tačku. Nakon nekog vremena pozvala Marijanu Zonjić da spava sa njom, koja je ubrzo i došla. Dragojevićka je ogradila njihov deo, kako ne bi gledala Cara, kome je krevet na samo dva metra od nje.

Autor: N.Ž.