AKTUELNO

Uživaju u roditeljstvu!

Hana Huljić i Petar Grašo uskoro će se ostvariti prvi put u ulozi roditelja, a sada su otkrili da nisu završili sve pripreme za dolazak bebe.

Na otvaranju splitske poliklinike su sve oči bile uprte u njih, a posebnu pažnju je privlačio trudnički stomačić buduće mlade mame. Tada, oni su za tamošnje medije ispričali šta čekaju da bi započeli potražnju stvari potrebnih za bebu.

Foto: Instagram Printscreen

- Osećam se i kao svaka druga trudnica na svetu, sve je u redu - počela je razgovor Hana, pa nastavila o tome koliko se brine o svom zdravlju.

- Tata je veliki hipohondar. On brine za sebe i sve nas. Baš je veliki hipohondar, tako da brinem se onoliko koliko treba, sad malo više jer moram - istakla je, nakon čega se Grašo ubrzo nadovezao, ali opet ne želeći mnogo da detaljiše o prinovi.

- Ne bih puno o detetu osim da sam naravno srećan i da je to svakako trenutak koji će obeležiti moj život - naglasio je pevač.

Foto: Instagram Printscreen, E-Stock/Časlav Vukojičić

Do porođaja je ostalo oko mesec i po dana, prenose mediji, ali što se njih tiče, za „trčanje" nema mesta.

- Nismo još kupili sve što je potrebno za dete, imamo još vremena. Imamo stvari od njegove sestre, ne treba ni pretrpavati - kratko je rekla Hana.

Autor: M.M.