AKTUELNO

Pretresao je svaki segment svog života pred kamerama ružičaste televizije.

Nenad Aleksić Ša poslednji je napustio rijaliti "Zadruga" a pred kamerama emisije "Premijera- Vikend specijal" pričao je o svom trenutnom stanju, kao i svemu što se dešavalo u rijalitiju.

Super sam! Da sam miran, tih i povučen, po prirodu to nisam. Ali takav mi je period. Sada sam ušao u neki mirniji period, mirnu luku. Sad mogu da kažem da sam lagan! U Zadruzi nisam to smeo jer je malerozna reč - počeo je Ša, a zatim nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega što se dešavalo hteo sam da dokažem da mogu ja da budem ja. Inače sam prgav, ali sve se sleglo i nemam nijedan problem. Bukvalno, u poslednjih desetak godina, prvi put mogu da kažem da nemam nijedan jedini problem.

U medijima se poslednjih dana pisalo da se bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana udaje.

To sam sad čuo, a provlačilo se kroz medije. Ako se udaje, želim joj sve najlepše! Našla je svoj mir i drago mi je. Valjda ću i ja naći svoj mir i sreću. Verovatno se udaje za Vladimira, nema šta, čestitam joj i želim sreću - rekao je reper.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Oboje nismo uradili ispravno, to mogu reći. Svakako bi došlo do razvoda braka jer je sve bilo klimavo i mršavo, pa je bilo pitanje trenutka. Svako nađe svoju sreću. Sve se u životu dešava sa razlogom, pa možda je tako i bolje - rekao je.

Danas pas Tare Simov April puni godinu dana, a kako je to bio zajednički pas Ša i Tare, ono što je sve zanimalo jeste da li će reper prisustvovati proslavi.

Nismo se čuli po izlasku iz Zadruge. A čuo sam da April danas slavi njenu prvu godinicu. Želim ovim putem da čestitam April rođendan. Ljubavi, srećan rođendan. Ja sam i dalje tata, ali bivši gazda. Nadam se da gazdarica vodi lepo računa o njoj i ne sumnjam u to - rekao je Ša.

Autor: J.Đ.