AKTUELNO

Vraća se na velika vrata!

U emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' reporter Nemanja Vujičić uključio se iz jednog prestoničkog restorana sa pevačicom Tinom Ivanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tina je sa svojim ljubimcem pred milionskim auditorijumom televizije Pink progovorila o novoj pesmi, ali i vanvremenskoj ljubavi sa suprugom Zvezdanom.

Moram priznati da sam tu pesmu dobila od supruga na poklon za 24-5-6 godina zajedničkog života. Prvo kad sam čula rekla sam ''Zvezdane, ja ovo neću da snimam'' jer imam pesama mnogo sa istom tematikom i neću da snimam. Rekao je ''Snimićeš ovo za moju ljubav'', pristala sam pod uslovom da mi on glumi u spotu - govori Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sprema se jedan prelep kostim za dešavanje koje će se održati na Kalemegdanu, festival ''Dragi Bravo'' žurka, i biće pravi spektakl - otkriva pevačica.
Zvezdan i ja se poštujemo se i volimo preko 20 godina, ona je trenutno u Beranima... Pozdrav i za svekra i svekrvu, to su divni ljudi, nemamo problema. Uvek volim da poslušam dobar savet. On je taj ko ukazuje na greške, ukoliko ih ima - priča Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakom dođe tih 5 minuta kad želi da odmori. Zvezdan me pokreće, bila sam se zasitila u jednom periodu, ali vraćam se - priča Tina.

Autor: M.M.