AKTUELNO

Ponosna!

Pobednica ''Zadruge 2'' Luna Đogani danas je upriličila veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu povodom krštenja ćerke Mije.

Mijina baka, čuvena Anabela Atijas otvorila je dušu pred kamerama Pink.rs-a, otkrila koliko je ponosna, evocirala uspomene, prisetila se perioda kada je bez igde ikoga i ičega stigla u Beograd, pa progovorila o odnosu sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se toliko nešto rasplakala, jer sam u ovaj grad došla bez ikoga i ičega. A evo sad... Mnogo mi je teško, srce mi je ogromno, prelepe emocije. Posle svega, ovaj dan je premašio sva moja očekivanja, enrgija je predivna, sve nekako plovi svojim tokom i baš uživam u svakom momentu. Treba ljude pustiti da ti sviraju sve na svoj način, svako doživljava drugačije. Vidim da uživa i da je srećna. Preterano sam emotivna - kaže Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Prelepa je unuka, predobra, zdrava, imala je interakciju sa ocem, davala mu je svoju omiljenu igračku - dodaje denserka.
Mnogo mi je drago što smo prevazišli sve i ispred svega stavili ljubav, to je nadmašilo sve. Ne treba više da gledamo u nazad. Drago mi je da me je demantovao. Ja sam odavno imala potrebu da se izvinim, mi između sebe znamo kako stvari stoje, najbpolje da ne ulazimo u detalje - kaže ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj se osvrnula na odnos sa bivšim mužem, Gagijem Đoganijem, pa otkrila da li se pozdravila sa njim.

Nisam razmišljala o tome da po svaku cenu moram da stabilizujem, ono što treba da se desi, desiće se. Čula sam da se verio, drago mi je da je našao nekog, želim mu sve najbolje i ja sam srećna zbog njega. U fazi sam kada sam prevazišla sve ružno, nemam nijednu negatiovnu emociju - priznaje Anabela.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Vratila sam se, radim punom parom svaki vikend, radila sam i sinoć i preksinoć. Nema potrebe sada da žurim sa pesmom. Što se mene tiče, krenual sam svojim putem i prevatzišla sve to, ne bih govorila u Gagijevo ime - zaključila je Anabela Atijas za Pink.rs.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.