AKTUELNO

Sve je podređeno slavljenici!

Luna Đogani krstila je ćerku Miju u manastiru Grabovac u blizini Obrenovca, a sada se u jednom prestoničkom restoranu tim povodom održava glamurozna proslava.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Lunini roditelji, Anabela i Gagi su stigli među prvima, kao i Uroš Ćertić, Adam Đogani, Nina Đogani sa dečkom i njegovom sestrom, Alen Hadrović sa suprugom Majom, Andrej Atijas, Ana Korać, David Dragojević i drugi.

Foto: Instagram.com

Svuda su baloni po plafonu, dok je na pozivnici naslikan jednorog.

Foto: Instagram.com

- Dobro došli na moj 1. rođendan, Mia - piše na pozivnici.

- Ja sam se rasplakala, srce mi je puno, jako sam emotivna. Ovo su predivne emocije. Ja sam najponosnija baka. Premašila je sva moja očekivanja. Uživam u ulozi bake. Nisam Lunu savetovala danas, pustila sam je da uradi sve na svoj način. Vidim da uživa i da je srećna i meni je to dovoljno. Ja bih volela da vam prenesem osećanja, preterano sam emotivna. Drago mi je što smo prevazišli sve i što smo ispred svega stavili ljubav prema Miji. Ne treba se više osvrtati unazad. Ponosna sam na zeta. Premašio je sve moje sumnje. Mi između sebe znamo kako stoje stvari. Sve smo prevazišli, ljubav je pobedila. Ljubav prema Miji i Luni je sve premašila. Čula sam da se Gagi verio, drago mi je da je našao pravu ženu za sebe, ja sam srećna zbog njega - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.