AKTUELNO

Ne želi da joj se vrati!

Naredni takmičar sa kojim je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju bio je Filip Car. Pre toga je Dalila Dragojević pričala o njihovom raskidu, te istakla da bi mu se odmah vratila.

Da li ćeš biti sa Dalilom? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Dao sam reč. Mada ja ne verujem da mi iko veruje. Znam da mi niko ne veruje, ali voleo bih da mi veruju prijatelji, porodica i podrška. Voleo bih da mi oni veruju, jer stvarno više... Zakleo sam se u nešto što mi nije dozvoljeno da pominjem, sestrino dete, znam da su ljuti zbog toga, ali bar da održim tu reč. Nema šanse. Previše stvari sam sebi dozvolio, a i ona. Loši smo jedno po drugo. Ona u meni izazove to nešto što posedujem. Više se neću voditi time da imam moralnu odgovornost da budem sa nekim. Sve stvari koje se meni nameću sa njene strane i strane nekih drugih, da je ostavila muža zbog mene, sad sam ja kao dužan da mi celog života bude loše, da patim, da budem sa nekim... Ne mogu reći da nisam vezan, da ne volim, ali ove druge stvari pobijaju sve to - rekao je Car.
Kako joj je, ti najbolje znaš, da li si ispratio njeno ponašanje? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam je ni viđao nešto danas, ne osvrćem se, gledaću što manje da se osvrćem na nju, izbegavaću njene komentare. Ako bude plakala, gledaću da te to deo igre, patetika da se vratim u taj odnos. Želim da tu ljubav koju osećam prema njoj sameljem u sebi, da izađem van čiste glave i da uopšte ne razmišljam o njoj. Ta njena ispiranja mozga protiv ljudi, za stvari koje je radila, onda kao da želi u meni da izazove nešto loše. Želi niskim udarcima da izazove da uđemo u svađu, da ja psujem, itd. Možda sam ja igra koja se otela kontroli. Video sam kako se ponašala sa Dejanom, video sam da je spremna na ogromne manipulacije i upustio sam se u to. I onda mi se desi da me izmanipuliše na svađu, da bežim u druge odnose. Glupo je da okrenem svu krivicu na nju, ali to je moje mišljenje. Evo, ako je ovo sa Anđelom sve igra, koliko je ona izmanipulisala tog momka. Stalno je neka manipulacija, igra, vrteška. Meni tu više nije mesto. Sad je na doku vidim sa Dijom, osobom koja je pričala da je prostitutka, sa njom ide ruku pod ruku po imanju. Ona je ljuta kad pričam sa Markom ili Sandrom, oni su realni. Kad dođemo u krevet, puni mi mozak protiv ljudi, a ona je trčala kod njih kad je imala probleme. Totalno sam sluđen. Ne znam da li sam lud. U mnogo stvari me je slagala, a i ona misli da nema perspektivu sa mnom. Ne treba meni ona, ne trebam ja njoj - rekao je Filip.
Koliki će uticaj imati tvoji? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam realan, uvažavam mišljenje bližnjih, jako mi znači kako se oni osećaju, ali moram biti realan, nisam neko ko je slušao roditelje. Majka se već izjasnila protiv Dalile, kad je došla moja polusestra za Novu godinu. Nisam neko ko baš pošto-poto sluša porodicu i prijatelje, uvek odlučujem sam, ali mislim da će biti srećni zbog moje odluke. Ta žena nije za mene. Možda je za drugog idealna, ali za mene je loša, čim je moje ponašanje takvo. Žao mi je, bio sam spreman da budem sa njom do poslednjeg dana. Ali ne mogu sam sebe toliko da lomim - rekao je Car.
U kazinu si obećao Đedoviću da ćeš ostaviti Dalilu posle svadbe, da li se ovaj plan ostvario? - pitao je Darko.
Imao sam želju da joj se osvetim za Anđela i to što me je ostavila, ali nisam mogao to da joj uradim kad sam se ponovo vezao. Ja u ljutnji svašta kažem, znaju gledaoci. Ta žena za devet meseci, a žudi za prijateljima, nije stekla nijednog druga. Sve ovo što govorim, imam u glavi stalno. Ja ne mogu neke stvari da prežvaćem. Uspeo sam Dejana, hajde, bivši muž, bila pet godina sa njim, ali za Anđela nikako, naročito drugo druženje. Ima tu k*rvinsku crtu, mene to dovodi do ludila... Prema ljudima za koje ne smatram da su dobri, ne mogu da budem dobar. Obećavam, neće doći do pomirenja, ja to zna, obećavam mami i sestri - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.