AKTUELNO

Ne planira da se pomiri sa njom!

Voditelj Darko Tanasijević je u večerašnjoj emisiji "Izbacivanje" u Šiša baru ugostio i Mensura Ajdarpašića, koji je pričao o svojim problemima.

Kod mene je turbulentno, menjam raspoloženja, tako je kako je - započeo je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je Milici teško da te shvati na pravi način? - pitao je Darko.
Ne mogu više, ne svađa mi se više. Druži mi se sa ljudima, ja ne znam kako to da objasnim, izludeo sam. Imam utisak da me niko ne sluša i da me niko ne razume. Ona najviše treba da me razume, a ne razume me. Do nje je nemoguće dopreti. Ja sam se zaljubio, rijaliti je psihološka igra, malo ti to teže pada, niko te ne razume, braniš se na sve moguće načine, grešiš, pa ti neko ukaže na grešku, pa ne možeš da je prihvatiš, pa se svađaš sa celim svetom. Ne volim da budem kriv, da nekome naškodim, da me neko optužuje za nešto što nisam imao nameru. Meni boli kad kaže da sam je uništio, da se nisam borio... Jako je bitno šta će partner da ti kaže, to je nešto najlegitimnije. To je možda taj ego, možda jer je prekinut odnos od strane mene... Ta sujeta. Stvarno sam čuo o njoj, ne želim da upirem prstom, ali ne želim da priča da sam loš. Ko mi je kriv, ja sam ušao u taj odnos, svestan sam toga. Ali šta sam joj ja od prvog dana sve pričao, nisam je loše usmeravao. Ali možda ona ima drugačiji pogled na život, ne možeš da menjaš nekog ko nije takav. A i kad naučiš od nekoga, nećeš da priznaš da te je to neko naučio. Ja sam usvajao od starijih momaka, sve sam nešto učio od tih ljudi. Ja sam završio sa njom. Moram napolju da se posvetim sebi. Za ljubavi sam dao sve živo, a ja istrunuh. Ne razmišljam u tom smeru. Jedva čekam da ona ode svojoj porodici, da nađe svoj mir. Ne želim da stavim sebe u situaciju da gubim ljude zbog nekoga ko me je možda lagao - govorio je Ajdarpašič.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je za tebe gubitnik nedelje, a ko pobednik? - pitao je Tanasijević.
Nema tu pobednik nedelje. Što se mog cilja tiče, ja ću sam sebi da budem gubitnik. Izgubio sam cilj i smer. A što se ovih dešavanja tiče. Ne mogu da izdvojim nikoga, nisam previše uključen. Nemam pojma, pojma nemam, makni se, da ne lupim nešto - odgovorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.