AKTUELNO

Razvezao jezik!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u Šiša baru porazgovarao sa Anđelom Rankovićem, koji je i dalje jabuka razdora u odnosu Dalile Dragojević i Filip Cara, kao i u odnosu MC Aleks i Matora, a obnovio je i svoje blisko druženje sa Sandrom Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao si hipotetičke ljubavi, sve se preokrenulo. Kako se osećaš kada Dalila o tebi posle toga kaže da si hodajuća greška? - pitao je Darko.
Mene neće oprati niko, ne mogu ni ja da se operem. Ja ne mogu da budem greška, kad sam joj bio igra. Ja sam svakako hteo da izađem iz te priče, znao sam da ne mogu preko noći. Ja mislim da je ona osoba koja može da "odigra" to sve. U tim trenucima nisam mislio da se igra, video sam kako me gleda, kako komunicira, ali nakon svega, mislim da bi mogla da odigra tu igru. Možda je njoj sve igra. Samo ona meni može da bude greška, jer sam upropastio sebi bitnije odnose, a ona se igrala sa Filipom, sobom ili već kim. Ne znam šta se desilo da tako priča, možda je to jedini način da joj Filip poveruje da sam igra - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si se svojevremeno ogrešio o Sandru Rešić? - pitao je Tanasijević.
Jesam, mnogo, ja tad u tim trenucima kad su mi rekli da sam ponizio Sandru, nisam čuo kao je to delovalo, tek sam posle ukapirao. Nisam sebi smeo da dozvolim da na ovoj strani stola stojimo Dalila i ja, a prekoputa Sandra ili Đedović. Mnogo sam se ogrešio o Sandru. Ja nisam hteo da prekinem prijateljstvo sa Sandrom, nije mi to bila namera. Javno se izvinjavam Sandri Rešić, izvinio sam joj se sto pedeset puta, a sada i javno - odgovorio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega Dalila pokušava da dovede u pitanje moral Sandre Rešić? - pitao je Darko.
Ne može da podnese da može da postoji osoba koja je moralna i koja nema grešku. Ljudi pokušavaju da operu svoja sr*nja tako što će da ukaljaju druge, a ne može ni na jedan način da upire prstom u Sandru - poručio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.