AKTUELNO

I dalje nemi od tuge!

Najturbulentniju sezonu najgledanijeg rijaliti šou programa ''Zadruga'' obeležile su ljubavne drame, a jedna od najupečatljivijih koja je zgrozila, ali i šokirala javnost jeste romansa Viktorije Viki Mitrović Marka Osmakčića, koja je prošla kroz razne faze, međutim uprkos redovnim odnosima nikada nisu ozvaničili svoju vezu.

Ono što je dodatno zabezeknulo sve, jeste činjenica da je Viki ostala u drugom stanju. Ova vest šokirala je milionski auditorijum, a naročito budućeg oca Marka Osmakčića koji se našao u nebranom grožđu.

Foto: Pink.rs

Da nevolja bude veća, samo nekoliko dana nakon potvrđivanja trudnoće, Marku Osmakčiću je preminuo otac. Ovaj rijaliti učesnik hitno je napustio "Zadrugu" kako bi u teškim trenucima bio sa svojim najbližima, a oca Franja Osmakčića ispratio na večni počinak.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Podsetimo, spletom čudnih okolnosti poklopilo se da baš u momentima kad je Marko saznao da će postati otac, njegov otac Franjo Osmakčić premine u pedeset osmoj godini života. Ova vest odjeknula je kao bomba, a milionski auditorijum televizije Pink neprestano komentariše ovu igru sudbine porodice Osmakčić.

Ispraćaj Markovog oca Franja na večni počinak zakazan je za danas, 13. jun, sa početkom u 16 časova na mesnom groblju u Laništima.

Autor: N.Ž.

#Franjo Osmakčić

#Mario Osmakčić

#Marko Osmakčić

#Sahrana