AKTUELNO

Očajan je zbog svega što se događa njegovom nasledniku.

Glumac Saša Joksimović nedavno je, obrativši se na društvenim mrežama, otkrio da je njegov sin žrtva vršnjačkog nasilja.

Saša je gostujući u jednoj emisiji otkrio kroz kakvu agoniju je njegov naslednik prošao.

- Došlo je do incidenta u onom trenutku kada mu je jedan vršnjak, možda i mlađi od njega, pretio bokserom da će ga tući. Ja sam u jednom trenutku mislio da on mene možda laže, to je pubertet jer ima 13 godina itd... I ja mu kažem ajde da ga pronađemo, da vidim da li zaista se to desilo. I zbilja, mi smo otišli u park i tu je bio njegov otac, puno dece. Ja mu priđem i kažem mu: "Ćao, ajde daj mi taj bokser". On me gleda onako čudno i kaže: "Pa ne, ja sam se šalio...". I tu se sve to lepo završi, roditelji su bili tu i porazgovarali smo, i oni su rekli da se to neće ponoviti, da treba lepo da se druže, da je to veliki park, park za sve. Oni su obećali da će tako biti i to je prošlo - kaže Joksimović, koji dodaje da se nakon nedelju dana situacija ponovila, ali je njegovog sina i drugare zaštitio čovek koji se u tom trenutku našao u parku.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Posle sedam dana dešava se to da je moj sin ponovo bio sa drugarima u Čuburcu, a isti dečaci su im pretili sa palicama, bokserima, psovali ih, bili su tu i noževi... Srećom, jedan čovek ih je zaštitio.

- Kulminacija svega toga se desila kada sam išao za Ivanjicu, igrao sam predstavu, bio sam u kombiju, mene zove sin i kaže: "Dođi odmah u Čuburac". Ja ga upitam šta je bilo, on mi kaže da su mu ukrali pare i polili vodom. Bio sam vruće glave, izrevoltiran i onda sam objavio na Instagramu video. Tada sam dobio puno poruka od roditelja koji su mi pisali da se suočavaju sa istim problemima.

- I ja sam bio žrtva vršnjačkog nasilja - rekao je Joksimović za kraj.

Foto: Wikipedia.org/Aleksandar Kujucev

Autor: Pink.rs