AKTUELNO

Morbidnije od ovoga ne može!

Učesnik "Zadruge" Marko Osmakčić napustio je rijaliti "Zadruga" 9. juna, zbog smrtnog slučaja - naime, produkcija rijaltiija obaveštena je da je preminuo Markov otac Franjo Osmakčić, nakon čega je zadrugar hitno izveden, gde su mu saopštene tragične vesti, posle čega mu se gubi svaki trag.

Foto: Pink.rs, Google Maps

Sahrana navodno preminulog Franja bila je zakazana za danas u 16 sati na lokalnom groblju u Laništima, gde se uputila naša ekipa. Na pomenutom groblju nije bilo ni traga ni glasa od ožalošćene porodice, sahrana se nije održala, a nigde nije bilo ni istaknute umrlice, što je u javnosti pokrenulo sumnju da su Osmakčići otišli toliko daleko da izmisle Franjovu smrt, samo kako bi Marka, koji je izazvao gnev javnosti zbog brojnih monstruoznih dela i reči, sklonili van Srbije. U prilog glasinama da je sve njihov "bolesni plan" govorile su i izjave komšija, koje su za Pink.rs istakle da je Franjo ipak živ, a sada je to potvrdio i sam Marko.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Marko je, bez blama, s osmehom na licu potvrdio da je njegova porodica lažirala očevu smrt! Oglasio se iz Švajcarske, na svom nalogu na Instagramu, gde je ničim izazvan udario na TV Pink i bez imalo blama priznao da mu je otac, čiju je umrlicu primio pre neki dan, zapravo živ!

- E, moj narode, kako je lepo biti na slobodi! Ups, šta nam je ovde (pokazuje na auto). Pa da... Pošto ću gledati Švicu sa razglednice, da vidimo kako ću gledati to - govori Marko, a potom nastavlja:

Video: Instagram.com/markoosmakcic

Dame i gospodo, kako ste mi svi? Jao, kako je lepo biti u svojoj rodnoj kući, moj narode! Joj, onaj Pink, to su takva bagra, to su takva stoka, j*bem li im, sve im j*bem! Lažljivci jedni - s osmehom na licu priča Marko i priznaje:
Uglavnom, narode, ja sam vam dobro, otac nikad bolji! Lažu ko kerovi!

Video: Instagram.com/markoosmakcic

Video: Instagram.com/markoosmakcic

Video: Instagram.com/markoosmakcic

Podsećanja radi, vest o navodnoj, sada je već jasno - izmišljenoj smrti Franja Osmakčića, oca Marka Osmakčića, saopštena je produkciji "Zadruge" 9. juna, dan nakon njegove navodne smrti, koja je istaknuta na umrlici.

Umrlicu Franja Osmakčića je produkciji direktno u Šimanovce dostavio nepoznati čovek, nakon čega je zadrugar hitno izveden iz rijaltiija, kako bi mu bilo saopšteno da mu je otac preminuo. Marko je dramatično reagovao kada je čuo za smrt oca Franja, nakon čega je napustio Pinkov kompleks u Šimanovcima, otkada mu se gubi svaki trag. Sada je jasno da je reč o nikad bizarnijem, morbidnom planu porodice Osmakčić, koja je po svaku cenu želela da Marka, posle mnoštva monstruoznih i skandaloznih izjava i dela, "izvuče" iz rijalitija.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs