AKTUELNO

Ima se, može se!

Stariji sin folkera Radiše Trajkovića Đanija napravio je gala svadbu, a od oca i majke Slađe dobio je na poklon luksuznu nekretninu, koja vredi 2,5 miliona evra

Stariji sin pevača Radiše Trajkovića Đanija Miloš Trajković i njegova supruga Nina napravili su svadbeno veselje u jednom prestižnom restoranu u Beogradu, a na poklon su dobili i luksuznu nekretninu u Monaku.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Naime, Đani i njegova supruga Slađana su uz malu pomoć kućnih prijatelja pazarili luksuzni apartman u Monte Karlu, koji vredi vrtoglavih 2,5 miliona evra, a mladencima su na dan svadbe saopštili lepe vesti. Đani i Slađa bili su među najveselijima, a pre svadbenog veselja mladenci su izgovorili sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save na Vračaru.

- Đani i Slađa krišom su s jednim prijateljem u Monaku obavili sve oko kupovine nekretnine. Đani je išao da razgleda stanove posle tezgi koje je imao. Iznajmljivao je hotele na nekoliko dana da bi sve završio oko papirologije, pa je s prijateljem obilazio četiri zgrade u kojima su mu se dopali stanovi. Presekao je kada su uspeli da ubede jednog od vlasnika da spusti cenu na 2,5 miliona evra s obzirom na to da su cene nekretnina mnogo više. Postigli su dogovor, Đani je rekao da je odavno uštedeo i da će verovatno taj stan da služi samo za rentiranje pošto Miloš i Nina ne planiraju da se sele iz Srbije - otkrio je izvor blizak pevaču.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Da se radi o nekretnini, otkrio je i Đani, ali nije hteo da priča o ceni.

- Mene razapinju ljudi kad kažem da imam stanove u Beogradu na vodi, šta bi tek bilo da se hvalim za nešto drugo! Najbitnije je da smo dočekali svadbu sina. Odavno smo to planirali, ali nismo zbog korone mogli da pravimo. Sad je to sve iza nas. Najbitnije je da se deca vole, a pokloni se valjda podrazumevaju. Današnji dan je poseban, ja od jutros nazdravljam rakijom, pa je bolje da priča moja Slađa - rekao je kratko pevač, pa se supruga nadovezala:

- Uzbuđeni smo i radosni. Trema uvek postoji, pogotovo danas, ovo je prvo pravo veselje u našoj porodici. Mladenci su srećni i euforični. Svi su prezadovoljni, predivno je sve proteklo, a sad nam treba nekoliko dana odmora.

Foto: Pink.rs/M.Mijatović

Autor: M.K.