AKTUELNO

Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je sa njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije.

Mila Mojsilović izgovorila je sudbonosno da 12. juna ove godine u Hramu Svetog Save. Ćerka poznate novinarke i pisca Mirjane Bobić Mojsilović, više je od tri godine u emotivnoj vezi sa svojim sada već suprugom Ivanom, koji nije javna ličnost.

Foto: Instagram.com/milamojsilovic

- Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je sa njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije - počeo je razgovor sagovornik, a onda otkRio čime se Ivan bavi i kako je uspeo da pridobije Milinu ljubav.

- Ivan je vredan momak, on je po zanimanju majstor - zanatlija. Bio je veoma uspešan u svom poslu, ali ga je totalno zapostavio nakon što su on i Mila otpočeli vezu. Ona je karijerista, a on je morao da digne ruke od svog posla da bi mogao nju da isprati. Mila je fakultetksi obrazovana devojka, više od šest godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Na početku njihove veze Mila je Ivanu jasno stavila do znanja da joj je karijera na prvom mestu, zbog čega je on počeo manje da se bavi svojim poslom i otkazuje mušterije kako bi uspeo da obavlja kućne poslove jer ona ne može da stigne.

Foto: Instagram.com/milamojsilovic

Oni imaju dogovor i već su se uigrali, super funkcionišu. Dok ona radi, on kuva i sprema po kući. Oboje su srećni, da nisu verovatno ne bi pod takvim okolnostima ušli u brak - zaključio je izvor.

Autor: M.K.