AKTUELNO

O ovoj svadbi sigurno će se dugo pričati.

Radiša Trajković Đan juče je oženio sina Miloša, a na gala slavlju u poznatom beogradskom restoranu došla je skoro cela estrada. Đani je rekao kako je pozvao samo svoje velike prijatelje na svadbu sina.

Među gostima su se našli Zorica Brunclik i Kemiš, koji su došli zajedno sa decom, Slađa Alegro koja je bila u pratnji supruga, kao i njena najbolja prijateljca Seka Aleksić koja je takođe došla u pratnji supruga Veljka. Aleksandra Prijović izgledala je zanosno u uskoj haljini, a stigla je sa suprugom Filipom Živojinovićem.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović je došao u pratnji supruge Jelene, kao i Adil Maksutović koji suprugu Anu Ramadanovski nije puštao iz zagrljaja. Braća Matić su se posle dužeg vremena zajedno našli na nekom slavlju, a Ljuba Perućica se nije odvajao od svoje supruge, dok je Sindi odlučila da konačno pokaže svog partnera.

Foto: Instagram.com

Uroš Živković je na svadbu došao sam, a ženski trio Zlata Petrović, Goca Božinovska i Vanesa Šokčić su kao i uvek došle zajedno. Da je atmosfera odlična, dokazuju i snimci i fotografije sa slavlja, kao i činjenica da se prvi mikrofona latio Šerif Konjević, a potom i Zorica Brunclik. Đani je atmosferu doveo do usijanja, a Slađa Trajković se popela na stolicu i igrala.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs