AKTUELNO

Ne propustite još jedno izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

I večeras vas, kao i svakog utorka od 22 časa, na televiziji Pink očekuje nova, uzbudljiva epizoda emisije „Amidži šou“. Kao što ste navikli, Ognjen i ovog puta dovodi nikad aktuelniju ekipu – pevačicu Milicu Pavlović, njenu drugaricu, manekenku Kristinu Perić, frontmena „Magla“ benda Vladana Savića, kao i repera Koronu.

Foto: Jelena Simonović

Milica Pavlović napravila je pravi „bum“ studijskim albumom „Posesivna“, a svaku od 14 pesama prati i visokobudžetni spot. Milica je uložila mnogo vremena, truda, ljubavi i novca u svoj četvrti studijski album i pesme su postale veoma slušane i popularne. Međutim, poslednjih dana Milica se našla u veoma neprijatnoj situaciji. Naime, njena koleginica Ana Nikolić je na nastupu na jednom beogradskom splavu otpevala Miličin hit sa novog albuma, pesmu „Provereno“, ali u izmenjenoj verziji. Naime, pesmu „Provereno“ je tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja prvo ponudio Ani, koja je snimila demo verziju, ali na je na kraju ipak odustala od kupovine pesme jer joj nije legla. Nedugo zatim, pesmu je kupila Milica, snimila je, objavila na albumu – i pesma je postala pravi hit. A onda je pre nekoliko dana na nastupu Ana otpevala „Provereno“, i sve bi to bilo u redu da ju je izvela u originalu, kako ju je Milica i snimila. Međutim, Ana je otpevala svoju demo verziju, sa izmenjenim tekstom, što je izazvalo buru na društvenim mrežama.

Foto: Jelena Simonović

I dok su korisnici na Internetu, ali i Miličine i Anine kolege imale komentar o ovoj neprijatnoj situaciji, Milica i Ana se nisu oglašavale. Pavlovićeva je odlučila da prekine medijsku tišinu i progovori o ovom događaju upravo u emisiji „Amidži šou“. Milica se dotakla ove stituacije koja se do sada nije dogodila na estradi, i uputila Ani Nikolić žestoku poruku.

Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, svoje karijere – rekla je Pavlovićeva u emisiji.

Foto: Jelena Simonović

Pored ove aktuelne teme, Milica je govorila i o uspehu albuma, ali i o ljubavnom životu, koji već godinama intrigira javnost. 

Mi nismo više u vezi, imali smo lepu ljubavnu priču – ispričala je atraktivna pevačica.

Foto: Jelena Simonović

Pored Milice, u emisiji će gostovati i njena prijateljica i manekenka Kristina Perić, reper Korona, ali i Vladan Savić, pevač „Magla“ benda koji je nedavno stavio tačku na dugogodišnju vezu sa Jovanom Jocić, sa kojom ima ćerku Anđeliju. O ovom teškom periodu, Vladan će govoriti u emisiji „Amidži šou“.

Ne leči se žena drugim ženama – rekao je Vladan.

Foto: Jelena Simonović

O čemu će još razgovarati, ali i na kakve će ih izazove staviti Ognjen saznaćete u emisiji „Amidži šou“, večeras od 22 časa samo na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ana Nikolić

#Corona

#Kristina Perić

#Magla bend

#Milica Pavlović

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Vladan Savić

#emisija

#voditelj