AKTUELNO

Bolno!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Mateja Matijević je reč dao Lepom Mići koji je otvorio temu koja je vezana za dete Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Viki ima problem, ali ja ne volim da se mešam. Ja ne podržavam abortus, ali ovaj put ne želim da se mešam. Nikada nećeš biti srećna, uvek ćeš se za nešto kajati. Mislim da Viki sama treba o tome da razmišlja - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da svako ima svoje mišljenje i svoj stav, na mene to ne može da utiče. Devojke koje su mlade i nisu imale decu mogu da popričaju i tako dalje, ja sam svesna šta treba da radim. Ja ću poraditi na tome, koliko je to moguće. Probaću da se sredim za ova dva dana, ići ću kod psihijatra da me on saluša. Ja sam osoba na koje ne utiče tuđe mišljenje. Da li ću ja usvojiti mišljenje ili neću, to je do mene. Ja smatram da je najbolje da ja sama donesem odluku. Danas nisam otišla kod lekara, ja sam ostavila to da prenoći. Moji su i za i protiv. Naravno da mi je bitno mišljenje nekog ko već ima decu. Ja sam rekla da ja nisam za taj abortus. Ostavilo bi posledice i kod mene kući. Marko meni nije neko ko je bio prolazna stanica. Ja sam sa njim svašta prošla, ja sam se zaljubila i zavolela ga. Nisam ja neko ko gasi emocije kako on hoće. Ja bih svu ljubav prebacila na to dete. Ja Marka puno volim, da ga ne volim, ja mu ne bih prelazila preko nekih stavri. Mislim da je sve što je govorio, da je to istina i to u besu da izgovara. Ja se sa njim ne bih pomirila jer smatram da bi se napolju desile mnogo gore stavri. Ja kažem da je meni krivo što Marko gleda toliko u svog oca. Danas je 21. vek, nema tu pravila. Meni je krivo što ja nisam mogla da spoznam da li mene Marko hteo da zaštiti ili nešto drugo. Ne opravdam ga, ali samo kažem da mi je krivo kada sam ja saznala da sam ja trudna on da je napravio haos i bio je protiv toga. Ja njega ne opravdavam. Ja kažem da odluka o trudnoći nema veze sa Markom. Ja sam zavolela monstruma i moja je to greška - pričala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kada nemaš kontakt sa njima, njih boli uvo.- Ako planiš bilo šta, ti batali osvetu i komunikaciju. Bitna si ti i tvoje dete! - doadje Dejan.
Sve i da se ja očistim, Marko i ja nećemo biti prijatelji, nema od toga ništa - rekla je Viki.
Nisi baš tako rekla - dodaje Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.