AKTUELNO

Kipti od besa!

Kao i svakog utorka na programu televizije Pink je novo izdanje kultne emisije ''Amidži Šou'', a Ognjen Amidžić je ovog puta ugostio pevačicu Milicu Pavlović o kojoj mediji bruje poslednjih meseci.

Milica je izbacila visokobudžetni album ''Posesivna'', a nakon samo nekoliko dana doživela je najveći životni gubitak, kada joj je preminula baka Rada, koja ju je odgajila.

Foto: TV Pink Printscreen

Javnost je prodrmala afera oko pesme ''Provereno'' koja je postala najveći hit na albumu, a pevačica Ana Nikolić je naprsno počela da pesmu predstavlja kao svoju, što je Milicu razvbesnelo, a sada je objasnila o čemu se radi:

Ja ovo ne zaslužujem što se trenutno dešava. Postoje oni koji ne znaju, pa ću objasniti, izbacila sam album sa novih 12 pesama. Sve pesme su prošle, zahvalna sam publici, radila sam dve godine aktivno, ja sam neko ko nema radno vreme sada u emisiji, ja sam 24 časa u poslu i jednog dana ako se budem probudila i uvidela da to nije tako ja se neću baviti ovim - počela je Milica.
U tom momentu kada je pesma postala već veliki hit, ''Provereno'', stižu mi snimci iz emisije gde je objavljen demo snimak pesme ''Provereno'' koju peva Ana Nikolić. Kada se to pojavilo, mislila sam da Ana Nikolić nema veze sa celom ovom pričom. Ana je otpevala demo verziju, kao verovatno i mnogo pevača, ali nije uzela tu pesmu. Nakon tri nedelje posle izlaska moje pesme, pojavljue se njena verzija siromašna postavka sa izmenjenim tekstom. Taj novinar me ne voli pa priča svašta o meni, reko možda on to koristi, navikla sam da primam te niske udarce. Ni sama sebe ne sažaljevam, to rade se*onje, to ne radi lavovi. Pošteno se bavim svojim poslom, nemam ni jednu crnu mrlju - priča Milica, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen, PINK.RS/D. TANASIJEVIĆ

Ovo nije lepo, ovo nije u redu, sad ću objasniti zašto to ima veze sa Anom Nikolić. Žena na svim društvenim mrežama tu demo verziju kači. Najavljuje svoje nastupe sa tom pesmom, kreće nastupe sa tom pesmom. Menu su Braja i Dejan Kostić prodali pesmu, s tim da ja imam ugovor, pesma je moja već godinu dana i od januara zavedena kao moja. Ona to ne može da je izvodi u izvornoj verziji, ja sam je napravilo hitom u ovoj verziji. Videla je da je postala hit, pa je sada promoviše kao svoju. Zbunjuje publiku - kaže pevačica.
Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Pre nedelju dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, volela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić. Počinje nastup ''Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem'', to je toliko bezobrazno i pokvareno - kaže Milica besno.

Foto: TV Pink Printscreen, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih ''Evo ti pesma, desilo se, nije u redu''. Apsolutno veliko ''Sram vas bilo svim mojim kolegama koji ćute'', jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, dovojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad.

Foto: TV Pink Printscreen

Na estradi postoje klanovi koji svojataju pesmu i udaraju kamenjem po meni. Bave se jednom vrstom reketiranja mene, ja to neću da dozvolim i neću da budem budala. Osećam se kao vreća za udaranje, koga ćemo, pa ajde Milicu Pavlović - zaključila je Milica Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da dajem toliko značaja Ani Nikolić dala sam joj dovoljnu reklamu, nadam se da je podigla cenu nastupa. Naravno da mi se nije javila, sve ostalo polazi od nje i sve koristi sada, ali hvala vam publiko što je ''Provereno'' moj hit - zaključila je Milica.

Autor: M.M.