AKTUELNO

U svom maniru prokomentarisala brutalno obraćanje koleginice u emisiji ''Amidži šou''.

Javnost je prodrmala afera oko pesme ''Provereno'' koja je postala najveći hit na albumu Milice Pavlović, a pevačica Ana Nikolić počela je da pesmu, za koju je ranije snimila demo, predstavlja kao svoju na nastupima, što je Milicu razbesnelo! Ona se večeras u emisiji ''Amidži šou'' direktno obratila Ani sledećim rečima:

Foto: TV Pink Printscreen, PROMO

- Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Pre nedelju dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, volela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić. Počinje nastup ''Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem'', to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih ''Evo ti pesma, desilo se, nije u redu''. Apsolutno veliko ''Sram vas bilo svim mojim kolegama koji ćute'', jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, dovojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad - rekla je Milica, između ostalog, a mi smo odmah kontaktirali Anu Nikolić kako bi čuli njenu reakciju na brutalno obraćanje koleginice u emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze 1%, zapravo ja sam ovim imam 0% veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog - poručila je Ana Nikolić za Pink.rs, a onda dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim - poručila je pevačica za Pink.rs.

Autor: D. T. ; M. K.