AKTUELNO

Prvi put javno progovorila o emotivnom statusu!

U večerašnjem izdanju kultne emisije ''Amidži Šou'' gošća je atraktivna pevačica Milica Pavlović koja je nedavno svojim novim albumom ''Posesivna'' napravila pravi bum na javnoj sceni.

Milica je u emisiji progovorila o brojnim temama, smrti bake, Ani Nikolić i albumu.

Foto: TV Pink Printscreen

O svom emotivnom životu nikada ne govori javno, a javnost ima razne spekulacije na tu temu.

Mnogo se pisalo o njenoj vezi sa Nikolasom Saveljićem, što je čak i ekipa emisije ''Paparaco Lov'' usnimila.

Ja mogu opet da budem ona stara Milica, ali neke promene su mi se desile i te kako. Ovaj snimak ako se bude poslao Nikolasu, da će čoveku telefon da ispadne iz ruku. Uvek sam se trudila da fokus stavljam na svoj rad, na svoje pesme, da ako me vole i popštuju bude zbog moje muzike. Da, ja jesam bila u vezi sa Nikolasom i ne znam zašto sam to toliko krila kao da se zabavljam sa oženjenim čovekom koji ima dvadesetoro dece ili nekim serijskim ubicom, pa sam sakrila to od svih živih - priznaje Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

On je slobodan dečko, mi više nismo u vezi, imali smo lepu ljubavnu priču. Trajalo je godinu i po dana, malo muke što on živi na drugom kontinentu, ne možeš da putuješ. ''Paparaco Lovu'' se posrećilo, uhvatili su nas, neću da kažem da to nije istina. Nikada neću zaboraviti najavu ''Paparaco Lova'', ''Spektakularno, ekskluzivnoi, prvi put uhvaćena'', vidim moj auto i krećem da vrištim. Krenem da vraćam film, i napišem uredniku ''Paparaco Lova'', ''Reci mi šta ti imaš pored ovoga'' i on kaže ''Imam da se ljubiš s dečkom'', reko ''Ne to, šta imaš pored ovoga?'', i on kaže ''Nemam ništa!''. Iskreno sam mu rekla napokon. Stavljala sam kapuljaču dok se šetamo Kalemegdanom, tu noć smo napokon otišli negde. Šta sam sve radila, jadan dečko. On je mlađi od mene osam godina, Nikolas je vaspitan dečko, upoznala sam njegovu mamu, njegovu sestru, tačno se po majci vidi da je to vaspitanje sa manirima, narodski, sa manirima, sa porodičnim vrednostima - otkriva Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli da ja dečku koji studira u inostranstvu, bavi se vaterpolom i ostalo, napravim to da istupim u javnost sa informacijom da je on moj novi dečko. Ne znam kako bi se on tada nosio sa tim, iz tog razloga ja sam to sakrivala. Viđali smo se često jer je dolazio na ovu stranu jer su imali razne mere na treninzima, pa smo zato i opstali. To je bila jedna lepa priča. Nismo raskinuli jer smo se manje voleli, već zato što je na drugom kontinentu i nije bilo moguće da nastavimo. Kada mi se desila životna situacija sa bakom, mi smo se čuli, u dobrim smo odnosima, kao što mi se javila i njegova majka i sestra. On verovatno misli da sanja ovo što čuje - otkrila je pevačica.

Autor: M.M.