AKTUELNO

Ne žale para!

Miloš, sin Slađane i Radiše Trajkovića Đanija, u ponedeljak je po drugi put rekao sudbonosno "da" svojoj izabranici Nini, sa kojom ima sina Nikolu. Da nije težak na novčaniku, folker je potvrdio kada je ovim povodom navodno iskeširao dva miliona evra.

Foto: Pink.rs/M.Mijatović

Naime, kako prenose mediji, Đani je želeo nasledniku da obezbedi lagodan život sa suprugom i sinom, zbog čega mu je kupio luksuzni četvorotočkaš, kao i nekretninu, kako su preneli neki mediji u Monaku.

- Đani decenijama dobro zarađuje, peva na privatnim poslovima i jedan je od pevača koji dobijaju najbolji bakšiš. On nije stipsa, trudi se da uživa u lagodnom životu i benefitima koje novac pruža, ali već godinama odvaja novac sa strane kako bi osigurao porodicu - rekao nam je izvor, i otkrio da je folker novac iz šteka sada dao sinu za svadbeni poklon.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Sada se Miloš oženio, dobio je sina i započeo je novi život. Đani i Slađa su odlučili da pruže podršku njemu i snaji i pomognu im u početku samostalnog života, te su im kao svadbeni poklon kupili automobil i stan - otkrio nam je sagovornik blizak Trajkovićima, pa šokirao cifrom koju je Đani odvojio za poklon.

- Kada se sve zbroji, stan, automobil, svadbena proslava koju su on i Slađa finansirali... Đanija je Miloševa svadba koštala oko 2.000.000 evra! Ne mareći za novac, on je sve vreme čašćavao pevače koji su bili zaduženi za atmosferu, a ni suze nisu izostale - zaključio je izvor.

Foto: Pink.rs. E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.