AKTUELNO

Nekadašnji stanovnik velelepnog imanja u Šimanovcima podelio je sa publikom RED TVa svoje impresije o dojučerašnjim cimerima.

Jelena Pešić, Filip Đukić, Bora Santana i Milica Kemez ovog jutra u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TVu, ugostili su dojučerašnjeg aktuelnog zadrugara - Dina Dizdarevića.

Dino Dizdarević se pohvalio da ga je ugostio David Dragojević, a sinoć je spavao kod Sandre Čaprić, da ne putuje iz Veternika. Misli da nikad neće uspeti da se oduži svojim starim prijateljima koji su ostali uz njega. Najlepše što mu se desilo u "Zadruzi 5" su poznanstva i žurke. Nije neki komentator, mnoge teme ga nisu zanimale. Dino kaže da u kući niko ne spominje Stefana i Zonjićku, da je tračeve o njima čuo samo napolju. Mimas je samo jednom pomazi po zadnjici i to je to, nisu se ni ljubili, a sa Viki se poljubio pijan na žurci. Dejan je njegov apsolutni favorit i spremao je sa Davidom rođendanski poklon.

"Mima je krala, a jooooj... I kozmetiku i alkohol šta god.." - rekao je Dino.

Bora je pitao Dina da li bi bio u vezi sa Viki nakon "Zadruge", a Dino je odgovorio da ne - jer su dva različita sveta. Kao prijatelj bi joj pomogao koliko god je u njegovoj moći. Na početku nije mislio da je Dalila toliko loša osoba, da samo“ igra rijaliti“ .

"Još nisam gledao klipove iz "Zadruge", nisam imao kada. Nisam gledao mnogo komentare . Ubeđen sam da me 80% zadrugara nije volelo. Sa Stefanom i Mikijem sam imao super odnos. Mikiju sam i davao lovu za kocku, a sa Stefanom sa trenirao"

Dino kaže za sebe da sve govori realno, te je objasnio da se Mensur naljuti kad mu kažeš da prestane da te sprda. 

"Luks je odlepio za Diom. Mi ga ne možemo prepoznati. On je gotivan, ima neke priče, ali od kako je s njom nema ga nigde. On je iskren ali ona nije, ona juri kadar i igra rijaliti. Dalila i Car kad nisu prva tema odmah naprave haos!" - poentirao je Dino.

Foto: RED Tv

Autor: S,P.

#Bora Santana

#Dino Diždarević

#Filip Đukić

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Zadruga

#Zadruga 5