AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo veče uz najgledaniji rijaliti svih vremena, "Zadruga".

Večeras vas na kanalu TV Pink očekuje još jedna uzbudljiva emisija "Zadruga - Narod pita" sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Pored novinara, koji će u studiju komentarisati burna dešavanja u prethodnih nedelju dana, gost će biti i Vladan Vojnović Vojke Đans, koji je sinoć napustio najgledaniji rijaliti svih vremena, "Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

Glavne teme će biti svakako odnos između Lune Đogani i Slobe Radanovića, nakon što su u rijaliti ušle Lunina mama, Anabela Atijas i Slobina žena, Kristina Kockar, brojni sukobi koji su obeležili nedelju za nama, a Vojke će iz prve ruke moći da odgovori na pitanja o atmosferi koja vlada u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Vojke će takođe, sada kada su se slegli utisci, otkriti kako je bilo učestovovati u rijalitiju koji do sada nije viđen na ovim prostorima, ali i šta oseća prema Pinkovoj zvezdi, Sari Reljić, sa kojom je započeo romansu pred milionskim auditorijumom.

Šta je novinarima najviše privuklo pažnju i o čemu se najviše pisalo i pričalo prethodnih dana u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima, saznaćete u emisiji "Zadruga - Narod pita", večeras, od 21:30h, samo na TV Pink!

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đ.

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

#Zadruga - Narod pita

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'